UTA Arad

Vărul lui Strătilă, cu trecut la Academia lui City, variantă de junior la UTA?





Până să-și întărească lotul cu „elementele” de experiență pe care le caută pentru centrul liniei de fund și la mijlocul terenului, UTA caută și juniori care i-ar putea ajuta mai ales din vară încolo, când e obligatoriu să ai pe teren doi fotbaliști născuți cel târziu în anul 2000. Din această categorie, de altfel chiar și mai tânăr, face parte și Alen Moisin (foto, alături de tatăl său la Manchester), nimeni altul decât vărul lui Sorin Strătilă, care s-a format la Academia lui Manchester City, iar ultima oară a activat în eșalonul patru englez, la Bury Football Club.

Acesta are 16 ani jumate și e „aripă” dreapta sau stânga. După masă, Moisin va face primul său antrenament în „alb-roșu”, urmând ca Ionuț Popa să-și dea girul pentru un eventual transfer zilele următoare. „E un băiat serios și talentat, care vine dintr-un fotbal profesionist, ca cel englez. A revenit în țară fiindcă are ceva probleme familiale, iar UTA mi s-a părut cea mai bună variantă pentru el, deși a mai avut și alte discuții. Viteza, forța și tehnica sunt principalele lui calități și vorbim despre un junior care nu a făcut încă 17 ani”, ne-a mărturisit Strătilă, fotbalist care a promovat cu UTA din Liga 3-a și a disputat două baraje de promovare în elită în tricoul campioanei Provinciei. Chiar în această iarnă, mijlocașul dreapta a trecut de la ACS SR Brașov, formație în mari dificultăți financiare, la Cetate Râșnov – locul 6 din seria a V a Ligii a 3-a.

Altfel, utiștii bifează a a 9-a zi de cantonament pe plan local. Dimineață, ședința de pregătire s-a consumat la DeSavoia, pentru ca la această oră, antrenorii arădeni să conducă un antrenament la „Motorul”

15 comentarii

  1. Jucători trecuți prin Arad își fac o nobila datorie de a recomanda tinere speranțe. S-a spus că în vizor ,clubul trebuie să aibă și un ,,,pluton 2000,” După o temporară lipsa de credibilitate financiara ,mai rămîne să gonești lumea care vine spre tine în momente delicate . Nu suntem în măsură să tratăm cu ,,umor” realități care ii face favoriți pe alții !!

    0
    0
  2. Unii sustin ca viitorul este asigurat cu varf si indesat de grupele de copii si juniori. Ca exista acolo talente , diamante, nu alta.
    Actualitatea insa parca ar vrea sa demonstreze altceva. Ca dovada ca se cauta juniori pe alte meleaguri.

    0
    0
    1. Pai daca ar fi dupa tegumentele matale de consideratie,neuronice,ar insemna ca UTA,este rau batuta in cap.Ti-ar place!Adica nu ar aduce nici un junior,posibil,de valoare ridicata,poate peste ce au produs cluburile gemene.Adica suntem atat de orbi,incat sa nu acceptam alte implementari sau cooptari ale unor copii,de perspectiva.Pai de cativa ani se aduc copii la UTA si Atletico.Trezirea d-le Pelin!Unii performeaza,altii merg imprumut,cu dorinta de revenire.
      Usor a spune vorbe,cand nimic nu ai a spune…UTA creste,dar si aduce!
      Da-i inainte d-le Geo(Pelin)!Baga,de la tine…..!Cu dedicatie pentru mine….Te rog….

      0
      0
      1. Eu nu am zis ca nu pot aduce juniori de oriunde din lumea asta. Mi se pare ca e foarte mare diferenta intre cei care vorbesc despre niste grupe absolut extraordinare la juniori si politica clubului. E parerea mea si nu e musai sa o accepti, mai ales ca tu esti un specialist, un doctor in fotbal, ai acces la informatii calde de la club, esti priten cu mare parte a conducerii si cu fotbalistii etc etc. Dar la somnolog tot ar fi recomandat sa mergi, poate te faci bine.

        0
        0
  3. Stați mă nebunilor să vedem ce poate băiatul, ce dacă e var cu Stratila? Poate chiar e bun, dacă a jucat în liga a patra engleză la vârsta lui înseamnă că are oareșcare valoare.. nimeni nu e bun pt voi, suporteri de internet ce sunteți!

    0
    0
  4. Daca baiatul ar juca ce a jucat SS-ul,2 sezoane,nu ar fi rau(doar sa nu-l copieze pe verisorul Sorin,schimbat total in periada „elefantilor”).Daca vine,macar in probe,se incadreaza probabil(speram) in criteriile regulamentului.Adica sa fie format in Romania,sau sa fi jucat minim 3 ani in campionate de pe aici.Deocamdata nu este relevant daca vine pentru echipa mare,sau ca o perspectiva.
    Totusi, imi pot inchipui ca avand 16,aproape 17 ani si venind din Youth-ul „cetatenilor”,cu stagiu in 4-th Ligue,la varsta lui,ma gandesc ca nu este chiar tufa de Venetia.(mai mult ca si sigur,decat Puscasu,din ligile inferioare ale noastre,dar si acolo fiind rezerva)
    Sa-i dorim succes si sa il vedem in alb/rosu,daca cei abilitati ca sa-si dea cu parerea asupra capacitatilor sale,ii dau vot pozitiv.
    Poate va ajunge deocamdata la UTA 2/2001,a lui nea Sandu….Daca are valoare…de ce nu?
    Una este sa iei niste rebuturi din cimitirul elefantilor,de pe la echipe retrogradate sau in prag de desfiintare,doar dupa nume si CV-uri,plictisiti,si cu totul alta un tanar roman,de perspectiva pentru viitor..pe bataie cu ceva mai lunga, decat 6 luni sau 1 an.
    Bafta tinere!De ce nu?La treaba!Ce am avea de pierdut in asemenea cazuri?

    0
    0
    1. Imi place cand cineva crede ca le stie pe toate :))
      Nu exista niciun 4th League in Anglia, liga lor a 4-a se numeste League Two.

      0
      0
  5. Sorin Stratila, iti doresc multa sanatate,fericire si noroc in noul an. Daca acest baiat este ete serios , are caracter si mai ales stie cu mingea , totul este OK. , totul depinde de mister POPICA !!! Ii doresc succes !!!

    0
    0
  6. Au trecut 2 sapt si cv si am reusit doar un transfer. Bravo conducerii!!! Pana incepe returu poate mai reuseste un transfer. Jalnic. Toti semneaza cu alte echipe, iar o sa ramanem cu rebuturile!

    0
    0
    1. Totul e sub control…la UTA.Aveti putina rabdare, ca o fost ziua lui, acuma se ocupa de unirea mica si dupa isi face timp si pentru UTA, prietenul lui Popica, adica Falca.
      Nu va mai bateti capul….noi , bine ar fi , daca am sti, care mai e proiectul si bugetul de la UTA in 2019, sau poate doar pe mine ma intereseaza asta !

      0
      0
  7. Ce tot vreți cu popica a venit sa distrugă nu sa facă performanță. ..echipa care a fost cu stratil acum doi anii în urma garantat ar promova

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button