Handbal

Crișul pune mâna pe o fost handbalistă de Champions League: Maior-Pașca își relansează cariera în „alb-albastru”





După despărțirea de Mihaela Cherecheș și accidentarea Jessicăi Snakovski, Crișul Chișineu Criș a avut ceva probleme la nivel de extreme. Iuga și Petruse bifează mai toate minutele pe teren și nu se bucură de o experiență prea bogată. Tocmai de aceea, divizionara secundă de pe malul Crișului Alb și-a întins antenele și a ajuns la Andrada Maior-Pașca, care la 25 de ani are deja o bogată experiență în Liga Florilor, dar și în Champions League, unde a evoluat în tricoul celor de la Minaur Baia Mare.

HC Zalău și CSM Bistrița sunt celelalte echipe din CV-ul valoroasei extreme, care încearcă să revină în circuit după ce a devenit mămică. „Am profitat de această conjunctură și am semnat cu jucătoarea, care este  – fără îndoială – un mare plus pentru noi. Ne ajutăm reciproc, ea vrea să se pună pe picioare după perioada de pauză, noi vom câștiga o jucătoare bună în extremă, să vedem cât va dura colaborarea dintre părți. Nu știu dacă o vom putem legitima până la meciul de duminică, cu Reșița, dar de la partida cu Târgu Mureș sigur o vom avea la dispoziție”, ne-a mărturisit Sebastian Tudor.

Tot antrenorul Crișului a anunțat revenirea la antrenamente și a Biancăi Cherecheși, soția managerului clubului de fotbal din oraș, devenită și ea mămică pe finalul anului trecut. „De pe 3 februarie, Bianca se va antrena din nou cu noi, sperăm să ajungă cât mai repede într-o formă bună, căci avem nevoie de o handbalistă cu calitățile ei”, mai spune Tudor.

Altfel, interul Morariu se va opera de ligamente încrucișate săptămâna viitoare la Cluj și va rata tot restul sezonului.

FOTO: Paul Ursachi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button