UTA Arad

Juniorul Moisin a făcut o impresie bună în „alb-roșu”, contracte pregătite și pentru Alfaiate și Vera





Prima zi din cea de-a patra săptămână de pregătire demarată de UTA, ar trebui să fie decisivă pentru câteva mutări pe piața de transferuri. Juniorul Unirii Alba Iulia, Răzvan Ivan, e așteptat să semneze la Arad, însă „oficialii” arădeni mai așteaptă și un fundaș central cu experiența primelor două ligi din România. Apoi, jocul școală de vineri după-amiază, testul fizic de astăzi, dar mai ales CV-urile importante, ar trebui să facă din „închizătorul” portughez, Alexandre Alfaiate și atacantul paraguayan, Francisco Vera, noii fotbaliști ai „Bătrânei Doamne”.

O impresie bună a făcut și Alen Moisin, nimeni altul decât vărul lui Sorin Strătilă. Mijlocașul de bandă format la Academia lui Manchester City și trecut pe Bury Football Club i-a cucerit rapid pe utiști prin calitățile sale fizice la nici 17 ani împliniți și dacă nu intervine nimic neprevăzut va semna și el cu „roș-albii”.

În schimb, austriacul Hinterberger a plecat deja, în timp ce paraguayanul Alvarenga, care se confruntă și cu o problemă medicală la rinichi, va fi anunțat, probabil, că nu intră în planurile arădenilor. Mai ales acum când conaționalul său, mult mai bine cotat, Francisco Vera și-a dat acordul verbal să rămână la Arad.

În fine, antrenorii „roș-albilor” au luat o decizie și în privința lui Rareș Deta. Până va pleca cu lotul național Under 19 în Grecia (pe 4 februarie), mijlocașul de 18 ani se va pregăti cu UTA, după care e liber să revină la Cermei, în Liga 3-a, echipă pentru care a avut evoluții foarte bune în turul campionatului.

7 comentarii

  1. Cu veniri de valoare ne-am putea recâștiga faima de odinioară. Poate D-zeu a vrut să șteargă amărăciunea provocata ,fara vina, a alegerii ,,fiului risipitor ” Hlistei !! Ii dorim și lui și nouă reintilnire fara resentimente in div. A!!!

    0
    0
  2. …din ce am văzut pe YouTube Alvarenga e peste Francisco Vera, ca valoare. Din ce am înțeles și Alvarenga a jucat tot atacant. E mult mai ambițios ,mult mai bătăios. Eu unul nu aș renunța la el.

    0
    0
  3. De ce se renunta la ALVARENGA !? A demonstrat ca, este un jucator bun pt. UTA. , oare este asa de grav problema la rinichi pe care o are ?

    0
    0
  4. La Seroni rămâne imaginea de atacant în momente critice.. Popa ar fi mulțumit.Nu e un jucător sa tragi de el și cel mai bine ar fi sa se ,,,sudeze” cu Hasni. Să nu fie nevoie de el la atac decit ca varianta colectivă de exprimare . E nevoie și de oameni care au cunoscut bătăliile dure de la A .!! Chiar cu Manea refăcut merita întărit acest compartiment care a ,,,deschis”’ de atitea ori calea spre gol pentru adversari !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button