Minifotbal, futsal

Turnu le-a stricat socotelile gazdelor de la Pecica și merge în finală campionatului județean de futsal





Mai mereu finalistă la fotbal în sală, Progresul pleca mare favorită și la „zona” disputată chiar în sala de sport din Pecica. Și lucrurile au mers șnur pentru liderul Ligii a 4-a până în finală, unde au dat, însă, peste o ambițioasă echipă a celor din Turnu, „lanterna roșie” a primului eșalon județean.

Dar până una alta, vă prezentăm tabloul întrecerii arbitrată de Sebastian Mako și Ciprian Pătroi și supervizată de Leontin Buda și Andras Mako:

 

Jocuri de clasament

 

Campioana s-a decis la penalty-uri

În grupe, Pecica a avut mici probleme doar cu Semlecana Semlac, o altă formație vecină ce a evoluat cu multă ambiție. Turnu și-a câștigat la pas grupa, iar în semifinale Peregul Mare și mai ales Unirea Șeitin nu au contat. Așadar, s-a ajuns la o finală între polii clasamentului Ligii a 4-a Arad, iar supriza a prins contur la finalul loviturilor de departajare. În timpul regulamentar, scorul a fost 1-1, după reușitele semnate Sergiu Popa și Orlando Roza, acesta egalând cu doar două minute înainte de fluierul final. De la 7 metri, Speranța a transformat tot, în timp ce Ewald Wild a nimerit bara, iar surpriza Turnului a prins contur: 3-4! „Eram convins că vom ajunge în finală, dar nu mă gândeam că o vom și câștiga. Noi am jucat cu o formulă restrânsă toate partidele, adversarii au folosit două echipe, inclusiv în finală. Fiecare dintre jucătorii lor au evoluat câte 10 minute, dar nici noi nu am simțit prea mult oboseala. A fost un meci frumos, cu ocazii de ambele părți și o egalare in extremis a noastră și apoi mult sânge rece la penalty-uri. Mergem în finala de la Macea pentru a face o figură frumoasă. Sau, în orice caz, nu vrem să nu ne facem de râs”, a menționat Dani Tambor, antrenorul celor de la Turnu.

Claudiu Dolga, Augustin Linguraru, Iulian Badea, Alex Vasilca, Adi Corbu, Sergiu Sziladi, Orlando Roza, Ruben Dobre, Dan Tambor, Alex Grigoriță, Denis Verche, Călin Șiclovan e lotul celor de la Turnu, câștigător al „zonei” de la Pecica.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button