03/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Gripa anulează deplasarea UTA-ei la Fuzesgyarmat, „roș-albii” înlocuiesc amicalul cu un simplu antrenament

Echipa fanion a Aradului rămâne cu două partide de verificare în această săptămână, respectiv „dubla” cu Szegedul terminată nedecis: 0-0 și 1-1. UTA ar fi trebuit să se deplaseze mâine în Ungaria, la Fuzesgyarmat, pentru a întâlni o altă divizionară a treia din țara vecină, dar meciul s-a anulat. „Maghiarii ne-au comunicat că au mulți jucători gripați, sunt doar 5-6 la antrenament. Inițial, ne-am gândit să înlocuim testul cu un altul, am și obținut un acord de principiu din partea Cermeiului, căreia îi mulțumim pentru disponibilitate, dar – în cele din urmă – ne-am făcut și noi socoteala jucătorilor bolnavi și rămânem să facem un antrenament mâine dimineață”, ne-a mărturisit Claudiu Drăgan, directorul sportiv al „Bătrânei Doamne”.

Într-adevăr, cermeianii ar fi fost de acord să încheie în această seară cantonamentul de la Moneasa, iar mâine să joace primul amical al iernii cu UTA. Acum, a rămas ca cele două formații să se dueleze doar marți, probabil începând cu ora 11 pe „Motorul”.

Probabil, un alt motiv pentru care Ionuț Popa nu a insistat să mai joace un amical și mâine e și acela legat de absența jucătorilor în probe. Vera, Alfaiate și Keita vor pleca, iar cei rămași sunt legați toți prin contracte de „roș-albi”. Doar juniorul Moisin are încă o înțelegere verbală, care – însă – va fi parafată în zilele ce urmează. Altfel, achizițiile bătute în cuie în această iarnă sunt în număr de patru: fundașii Ivan, Șeroni și Melinte și mijlocașul Kanda. În acest punct, antrenorul arădean a mai cerut neapărat conducerii un mijlocaș central și un atacant de careu.

4
0
%d blogeri au apreciat: