Fotbal judetean

Zăbraniul a bătut Ineul în drum spre Moneasa, Pința se bazează pe 21 de fotbaliști în cantonament!





A treia forță a Ligii a 4-a la finalul turului a început „operațiunea” cantonamentul cu un test disputat contra colegei de eșalon, CS Ineu. Meciul s-a jucat pe terenul „Armonia”, acolo unde gazdele, întinerite masiv în această iarnă, s-au trezit conduse încă de la pauză cu 3-0. Juniorul Nibu a fost cel care a deschis scorul, după care Gherghel a reușit „dubla”. Primul gol l-a înscris direct din corner, iar cel de-al doilea cu largul concurs al unui fundaș advers. În partea secundă, zărăndanii au încercat să revină în joc prin reușita în forță a lui Dennis Mîneran, dar tabela a rămas fixată la 1-3 la finalul celor 90 de minute.

Față de confruntarea cu Cermeiul, cedată cu 4-3, Leo Pința a aliniat un prim „unsprezece” mai apropiat de adevăr, cu cei doi juniori prevăzuți de regulament. „A fost un antrenament bun înainte de a începe pregătirea centralizată de la Moneasa. Apreciem prezența domnului primar Toader, a domnului consilier Petrescu și a fostului nostru președinte, Tibi Nicula, care – de altfel – au și urcat cu noi în cantonament pentru puțin timp. După ce am servit prânzul și ne-am odihnit puțin, am trecut la primul antrenament aici, la munte. Din păcate, Zele și Băd nu pot fi alături de noi, căci nu au scăpat de la servici, dar au primit program separat acasă. În schimb, Francescu se va alătura lotului de luni. Miercuri jucăm un nou amical, cu Sebișul, la Dezna, iar peste exact o săptămână ne întoarcem acasă”, ne-a declarat antrenorul Victoriei Zăbrani, care are sub comanda la Moneasa 21 de jucători. Din delegație mai fac parte secretarul Eugen Miculiț și organizatorul de competiții, Vasi Hojda. Vă reamintim că în această iarnă, Tomuț a plecat la Sântana, Șoltesz la Felnac, iar situația lui Flavius Pavel e incertă încă.

Renunțând la 80% din seniorii care au îmbrăcat tricoul „alb-albastru” în turul campionatului Ligii 4-a, Cristi Sculici are la dispoziție o formație fragedă, în formare, pe care o va băga în al doilea cantonament al iernii începând de luni. „Karmanoczki s-a accidentat ieri, Stulianek nu a fost nici el, Hulbăr a avut treabă la școală și a ajuns doar la repriza secundă, așa ca a trebuit să improvizăm destul de mult în apărare. Am apelat inclusiv la Teo Mihuț, antrenorul nostru de la copii, așa că era de așteptat să fim dominați și chiar învinși de o formație mult mai experimentată, încă proaspătă din punct de vedere fizic. Prima repiriză a fost clar a lor, în a doua ne-am mai revenit și am și câștigat-o cu 1-0. Am văzut lucruri bune, dar și multe mai puțin bune, din fericire mai este destul timp să le remediem”, a punctat și tehnicianul Ineului.

Formații:

CS Ineu: Tulcan – Jilavu (46 Kotroczo), Mihuț (70 Nemțanu), Dodu (46 Ciurdaru), Șerban (46 Hulbăr) – Zdrențan – Dan Mâneran, Belei (60 Belei), S. Balaci, Țica (46 D. Mâneran) – Spătaru.

Zăbrani (prima repriză): Mitrea – Topai, Pașcu, Hodan, Dragu –  Bier, Simion – Ad. Popa, Nibu, Gherghel – Bubuș.

Zăbrani (repriza a doua): Mureșan – Țop, Hojda, Hodan, Cojocaru – Țuța, Crișan, Goț, Tămășesc – Cioancă, M. Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button