Fotbal judetean

Balint, Berar și Gheorghieș – principalele întăriri ale Șimandului, „șoimii” intră în cantonament pe plan local timp de 5 zile





Reunită pe finalul lunii ianuarie, Șoimii Șimand se apropie cu pași repezi de mini-cantonamentul pe care-l va efectua pe plan local săptămâna viitoare. Deocamdată, trupa pregătită de Ioan și Jany Ruska au făcut câte două antrenamente pe săptămână și au trecut 7-3 de Zărand în primul amical al iernii.

Odată cu reunirea lotului, au apărut și primele noutăți la echipă. Două dintre ele (re)vin de la CS Ineu, respectiv fundașul Robert Balint (foto) și mijlocașul Ciprian Berar. Apoi, atacul a fost întărit cu fostul golgheter al Curticiului, Adrian Gheorghieș, care, după venirile lui Brândușe și acum Mihai, nu și-a mai găsit loc în echipa lui Moisă. În fine, de la juniorii Crișului a venit și Andrei Gologan, un mijlocaș stânga de perspectivă. „Sunt și doi jucători de care ne despărțim, este vorba despre Noiacă, plecat la Pilu și – probabil – Vidac, curtat de Felnac. Pe lângă cei patru fotbaliști sosiți deja, mai negociem cu încă doi, un fundaș lateral și un portar”, ne-a mărturisit Ghiță Tăucean, directorul sportiv al „șoimilor”.

La finalul acestei săptămâni, Șimandul întâlnește Turnu într-un nou amical. Apoi, în fiecare sâmbătă, până la reluarea campionatului Ligii a 4-a, Sulea et. comp. mai dau piept cu Păulișul, Zăbrani și Șiria. „Obiectivul antrenorilor este un parcurs cât mai bun în retur cu o echipă destul de tânără. La un moment dat, am jucat șu cu 6-7 jucători sub 21 de ani, sperăm să lansăm și alți juniori în această primăvară”, a adăugat Tăucean.

Șimandul a adunat 22 de puncte în 16 partide ale ediției 2018-2019 a Ligii a 4-a și începe anul cu o deplasare de risc maxim, la Sântana.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button