HandbalzTOP ARTICOLE

Distrugătoare după pauză: Crișul Chișineu Criș – Minaur II Baia Mare 38-24





În meciul devans al etapei a 15 a Diviziei A la handbal feminin, Crișul Chișineu Criș nu a avut o primă repriză prea bună în fața junioarelor de la Minaur II Baia Mare. Trezite la realitate de antrenorul Sebastian Tudor la pauză, Boldor et. comp. au făcut o adevărată demonstrație de forță în ultimele 30 de minute și au bifat cel mai clar succes al stagiunii: 38-24.

În prima parte, se părea că vom asista la scenariul din precedentul meci disputat în acest sezon, la Arad, de cele două echipe. „Alb-albastrele” au greșit nepermis de mult la finalizare, iar moroșencele au fost foarte disciplinate din punct de vedere tactic. Așa s-a făcut, că Minaur II a și intrat la vestiare în avantaj pe tabelă: 16-15!

Totul s-a schimbat la 180 de grade la revenirea celor două echipe pe parchetul Sălii UAV-Mihai Botez, gazdele distrugându-și pur și simplu adversarele cu 23 de goluri marcate și doar 8 primite. Noua achiziție, Maior-Pașca a avut primele sale reușite în fața propriilor susținători, iar Bianca Cherecheși a revenit și ea pe teren după ce a născut și a marcat și un gol de la 7 metri în poarta băimărencelor.

Pentru Crișul au jucat și au marcat: Boldor 9, Klimek 8, Puț 5, Damian 5, Maior-Pașca 4, Iuga 3, Haidu 3, Cherecheși 1, Nemoianu, Corha, Lucușa, Petruse, Horge, Tudose.

Situația la zi în Seria D a Diviziei A, cu mențiunea că primele două echipe clasate se califică la turneul semifinal:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button