Gloria LT CermeiUTA Academie

Cermeiul și-a luat revanșa cu vârf și îndesat contra juniorilor utiști pentru insuccesul contra primei echipe





Gloria Lunca Teuz Cermei e singura formație pe care UTA a bătut-o în această iarnă în partidele amicale. Se întâmpla marți, când Rus et. comp. învingeau cu 3-1. Azi, însă, divizionara terță și-a luat revanșa cu vârf și îndesat în fața echipei de juniori Under 18 a „roș-albilor”, tabela oprindu-se la scorul de 8-2. 

Căpătă (2), Matiș, Nistor, Bulza, Vlad, Gruiescu și A. Iuga au fost marcatorii Cermeiului, pe când puștii UTA-ei au răpsuns doar prin Onorian și Andrei Gavrilă. „M-a interesat antrenamentul pe un teren bun ca cel de la Motorul și l-am făcut. Scorul are mai puțină importanță, oricum copiii ne-au alergat destul de mult, se vede că au potențial. Știm că mai avem multe lucruri de pus la punct, o să începem antrenamentele specifice de săptămâna viitoare, iar miercuri avem un nou test, cu cei de la Curtici”, a spus Radu Anca, antrenorul formației din Țara Sămădăilor.

Sandu Gaica și Adi Ungur au încheiat un ciclu de o săptămână și jumătate cu câte două antrenamente zilnice, intercalate cu trei partide amicale. Pe lângă jucătorii dați deja la prima echipă, Miculescu, Hrezdac, Merian și Isac, UTA-ei II îi lipsește în continuare fundașul central Vidican. „Am fost foarte obosiți, dar era și normal să fie așa după cât am lucrat în ultimul timp. Sigur, am dat peste o echipă de seniori bună, am urmărit să facem un ultim antrenament tare în această săptămână și ne-a ieșit. Scorul de azi, ca și restul din meciurile de verificare, nu e elocvent”, a precizat Sandu Gaica, antrenorul tinerilor utiști care sărbătorește chiar azi împlinirea frumoasei vârste de 55 de ani.

Formații:

UTA II: Zamfir – Haloș, Salka, Pașcu, I. Gavrilă – Cocriș, A. Gavrilă – Truță, Duma, Răzban – Jula. Au mai jucat: Mohaci, Nistor, Onorian, Petcuț, Andrieș, Pătlăgică

Cermei (prima repriză): Stănilă – Polgar, Rogojan, Nistor, Sabău – Ciubotariu – Gruiescu, A. Iuga, Vezan, Vlad – Bulza.

Cermei (repriza a doua): Gârlea – Gherase, Rogojoan, Nistor, Sabău – Mager, Mihuța, A. Iuga, Gruiescu – Capătă, Matiș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button