Fotbal judetean

Victoria Nădlac ia în calcul retragerea din Liga 4-a! Suslak: „Nu avem jucători în zonă, riscăm să compromitem munca de la copii și juniori”





Penultima clasată în primul eșalon județean, cu 5 puncte strânse după 17 runde, trece printr-un moment de cumpănă. Fiindcă nu mai are un fond de jucători pe care să se bazeze și, implicit, nu a identificat niciun antrenor care să se înhame la o misiune imposibilă, Victoria Nădlac ia în calcul să se retragă din Liga 4-a înainte de reluarea meciurilor pe puncte.

O anunță președintele „vameșilor”, care – însă – lasă loc și pentru o variantă optimistă. „Cu toate că avem buget și condiții pentru practicarea fotbalului la Nădlac, ne confruntăm cu o criză acută de fotbaliști. Nici în tur nu am stat mult mai bine, am forțat juniorii să joace și la echipa mare, dar situația nu mai poate continua. Riscăm să compromitem munca de la copii și juniori, adică să distrugem tot ce am construit în ultimul an la nivel juvenilo. Suntem pe locul 2 la A1 și avem speranțe că, pe termen lung, vom avea copii din Nădlac cu care să jucăm la echipa mare. Dar, până atunci, s-ar putea să renunțăm, bărbătește, la competiția de seniori și să ne concentrăm pe juniori. Încă nu am pierdut toate speranțele, am discutat cu mai mulți oameni de fotbal care au însemnat ceva pentru Victoria Nădlac și mai așteptăm până la mijlocul săptămânii viitoare. Noi putem să asigurăm și transportul și competiția pentru jucători, doar să reușim să găsim un antrenor și jucători care să poată să facă față la Liga 4-a”, ne-a mărturisit Marek Suslak.

Din informațiile noastre, antrenorul Rudolf Lakatos va avea ultimă tentativă de a sensibiliza puținii fotbaliști din zonă care nu au deja contracte cu alte echipe să revină la Victoria. Altfel, după cum a spus și Suslak, primul eșalon județean va rămâne în 14 echipe până la vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button