Fotbal juniori

Miza crește la cea de-a cincea ediție a Cupei Ladislau Brosovszky: La patru categorii de vârstă, câștigătoarele ajung în finala Voyage Cup 2019





Demarând un proiect serios vara anului 2014 în jurul copiilor și juniorilor, Academia Ladislau Brosovszky a introdus în calendarul competițional arădean o competiție de sală ce poartă numele golgheterului absolut al UTA-ei în Divizia A (cu 100 de reușite). Pentru al doilea an consecutiv, întrecerea va avea loc în luna februarie și nu în decembrie, când s-au consumat primele trei ediții.

Așadar, la ediția cu numărul 5 a Cupei „Ladislau Brosovszky” și-au anunțat prezența 17 cluburi, între care de peste hotare:  Atacante Belgrad (Serbia), Zenit Bijelina (Bosnia-Herțegovina), Grosics Akademia Szeged și Grosics Akademia Gyula (ambele din Ungaria). LPS Bihorul Oradea, Atletic Oradea, CAO Oradea și Juventus Timișoara sunt grupările ce vin din alte județe, în timp ce Aradul aruncă în competiție următoarele cluburi: Academia Brosovszky, Victoria Nădlac, UTA, Progresul Pecica, Viitorul Arad, Șoimii Lipova, CS Ineu, Podgoria Pâncota și CSS Gloria Arad.

În premieră, grupele de vârstă 2007, 2008, 2009 și 2010 vor lupta cu această ocazie și pentru calificarea la faza finală a Voyage Cup 2019. Vorbim despre un turneu internațional ce va avea finala în Ungaria în luna martie și unde vor ajunge cele mai bune echipe de la Arad, Serbia, Croația și Ucraina. Mai departe, campioanele la fiecare categorie de vârstă vor avea prilejul să vadă pe viu meciuri din UEFA Champions League.

Așadar, întrecerea se va desfășura doar în municipiu, sâmbătă și duminică, în două săli după cum urmează:

Grupa de vârstă 2007 – Sala Sporturilor Victoria, 16 februarie

Grupa de vârstă 2008 – Sala Sporturilor Victoria, 17 februarie

Grupa de vârstă 2009 – Sala UAV-Mihai Botez, 16 februarie

Grupa de vârstă 2010 – Sala Sporturilor Victoria, 16 februarie

Grupa de vârstă 2011 – Sala UAV-Mihai Botez, 16 februarie

Grupa de vârstă 2011 – Sala UAV-Mihai Botez, 16 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button