Crisul Chisineu-CrișFotbal judetean

Modan a adus victoria Crișului la Sântana, „Știli” a testat două formule de joc





Două echipe de podium, una în Liga 3-a și cealaltă în primul eșalon județean, și-au dat întâlnire la lumina reflectoarelor pe terenul din Sântana. Crișul Chișineu Criș și Unirea și-au împărțit reprizele ca și posesie și ocazii, însă scorul a fost favorabil trupei lui Adrian Abrudean.

În 4-4-1-1, divizionara terță a avut mai mult inițiativa și a avut dublu avantaj până la pauză. Modan înscris mai întâi cu capul după o fază lucrată de Clej și Piț, iar apoi a trimis pe lângă Iacob după pasa excelentă a lui Bozian. În 5-3-2, Crișul nu a arătat la fel de bine, iar Sântana a apărut și ea destul de mult în careul lui Mucha. A căzut și golul de 1-2, după o lovitură executată direct de Martin din colțul careului de 16 metri, lateral dreapta.

În efectivul Sântanei au apărut și fundașul stânga Dan Morariu, dar și atacantul George Ilinca. Primul a evoluat în tur la Săvârșin, iar Ilinca a mai jucat în urmă cu câteva sezoane în fotbalul arădean, la Pecica. „Sunt doi jucători care sunt sigur că ne pot ajuta, fie din postura de rezervă, fie ca și titulari. Pe Morariu îl cunoșteam deja de la Curtici, Păuliș sau Săvârșin, pe Ilinca l-am descoperit un fotbalist cu destulă calitate, care poate juca oriunde de la mijloc în sus. S-a înțeles cu președintele Puia pentru un contract, avem o variantă în plus în atac de acum înainte.  În ceea ce privește verificarea cu Crișul, trebuie să recunoaștem că nu ne-am cam ridicat din punct de vedere individual la nivelul adversarilor. Am greșit și am și plătit cu cele două goluri primite, dar, oricum, astăzi ne-a interesat mai mult jocul fără minge. Am avut momente bune și mai puțin bune, dar nu trebuie uitat că am dat peste o echipă foarte bună”, a punctat Dan Cuedan, antrenorul „roș-negrilor”.

Ca și la mijlocul săptămânii trecute când a o bătea pe Pecica cu 1-0, Crișul venea după un insucces împotriva unei colege de serie. După Sebiș și Giarmata a trecut la limită de „alb-albaștrii”, dar azi a fost un nou succes contra o fruntașă a Ligii a 4-a Arad. „Sunt mulțumit în special de ceea ce am arătat în prima repriză. Ca ritm de joc și eficiență am fost acolo unde trebuie, însă în repriza a doua am avut de suferit în câteva momente.  Una peste alta, am făcut un antrenament bun, pe un teren acceptabil și în fața unui adversar care are tot dreptul să spere că va juca și el la anul în Liga 3-a”, a spus Adrian „Știli” Abrudean.

Formații:

Sântana: Iacob (85 Ardelean) – Toader (60 Haraseniuc), Paven (70 Brozbic), Peia (80 Politic), Istin (70 Morariu) – R. Popa (60 Ștrengar), Tomuț (80 D. Bodea) – Martin, Teodorovici (70 Ilinca), Prică (70 Parlapan) – Ilinca (46 Berari).

Crișul: Dagău (46 Mucha)  – Clej (46 Lazăr), Pavel, Tătaru (55 Sabău), Siminic (70 Ciornei) – Piț (46 Lezeu), Ianc, Gâlcă (46 Maghici), Suslak – Bozian (70 Modan), Modan (46 Matei).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button