UTA Academie

Rădulescu și Sfârlea întăresc mijlocul UTA-ei II, Gaica și Ungur au ajuns la cinci transferuri în această iarnă





Odată cu urcarea lui Miculescu, Hrezdac, Merian și Isac la prima echipă, UTA II, construită aproape în întregime din jucători din generația 2001, Sandu Gaica și Adi Ungur aveau nevoie de sânge proaspăt și…bun. Cu atât mai mult cu cât, pe lângă meciurile din Liga 4-a, tinerii „roș-albi” vor fi angrenați și în Liga Elitelor Under 19 din această primăvară primăvară.

Iar mutările au fost făcute la mijlocul terenului, exceptându-l pe portarul naționalei Under 17, Raul Opric.  Primii transferați au fost Alex Oroian (Interstar Sibiu, Arsenal și DAC Dunajska Streda) și Ovidiu Truță (ex. CS Zlatna), pentru ca de câteva zile lotului să se alăture alți doi fotbaliști. Petre Rădulescu e mijlocaș central și vine de la CSJ Ştiinţa Craiova, una dintre multele  grupări din Bănie specializate în creșterea copiilor și juniorilor. Apoi, Darius Sfârlea întărește benzile liniei mediane și provine de la LPS Bihorul Oradea.

Cei doi au evoluat în ultimele două amicale ale UTA-ei II, sâmbătă, cu Pecica (scor 1-1) și ieri, contra celor de la Victoria Zăbrani. Trupa lui Gaica și UTA s-au impus cu 1-0, după reușita lui Răzban. Pe teren pentru „roș-albi” a revenit și fundașul Vidican, care a avut ceva probleme medicale în ultimul timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button