UTA Arad

Galeria utistă l-a evocat (și) pe Popică la primul meci al anului și și-a îmbogățit repertoriul

După Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc, urcați la Cer după teribilul accident de la finalul lunii octombrie, galeria utistă l-a pierdut și pe Paul Flavius Popa cu puține zile înainte de Crăciun. „Popică” suferea de o boală gravă și s-a stins la doar 34 de ani, iar, astăzi, cu ocazia primului meci oficial al UTA-ei  în noul an, camarazii din peluză i-au evocat amintirea. Au expus un banner negru cu numele lui Popa și perioada în care a ars pentru culorile „roș-albe”. I-au strigat și numele, ca și pe cele ale celorlalți tineri susținători plecați prea repede de lângă ei, din peluză.

Dar, galeria „Bătrânei Doamne” și-a îmbunătățit repertoriul cu un nou refren ce i-a cucerit și pe susținătorii arădeni din alte sectoare ale stadionului. ”Am să iubesc pân’ am să mor / Momentu’ acela de magie când dai gol / Când sar pe gard și înnebunesc / Pentru momente ca acela eu trăiesc!”, au cântat „tifosii” în ritm de tobe.

Puține au fost momentele în care cei aproximativ fani din peluză nu au cântat sau scandat astăzi, acest lucru fiind remarcat și una dintre achizițiile iernii. „Mă bucur că suporterii vin și sunt alături de noi, demult n-am mai jucat un meci în care galeria a cântat pe tot parcursul partidei. Ținând cont de frigul acesta, au fost în număr acceptabil pe tot stadionul. De săptămâna viitoare vine vremea bună și îi așteptăm și la Timișoara alături de noi. Cu ei în spate, altfel ne exprimăm și noi în teren”, a spus Cristian Melinte, autorul ultimului gol din UTA – Dacia Unirea Brăila.

15
0


3 comentarii

 1. D-le autostiutor GIRO daca poti citeste al 32 comentariu de la meciul UTA -Braila (Live -text Liga 2-a,ora 11..) ti-o recomnda un vechi utist..!Tu zici ca promoveaza la anul UTA in liga 1…? e f.greu !Hai UTA !

  0

  0
 2. Nu e deloc greu!! Cu toîii, uniți, suporteri, mici sponsori, antrenori, jucatori trebuie să realizăm ceea ce ne dorim cu toții locul echipei noastre de suflet în Liga 1 Sigur că se poate si… nu mai e mult până departe!!!! Doamne ajută!!!!!!!!!!! HAIDE UTA!!!!

  0

  1
 3. CU TOȚII!!! Dar fără suporteri de carton și bisericuțe.separate anti aia și aia,.cu.comentarii de doi lei ale unor asa ziși suporteri!! E păcat de asemenea specimene la o echipă atât de minunată și iubită cum este UTA!!!!!!

  0

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button