UTA AradzTOP ARTICOLE

Melinte a revenit cu gol în tricoul „roș-alb”: „Suntem UTA, ne gândim doar la victorie meci de meci”





Cristian Melinte a revenit la UTA după mai bine de zece ani și a înscris la prima partidă oficială din acest sezon, cea de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila (scor 3-0).

Pe final de partidă, fotbalistul de 30 de ani a primit o minge în careu de la Stahl și l-a învins din a doua încercare pe portarul Moldoveanu, cu capul. „Mă simt foarte bine, ca și cum aș fi de doi ani aici. Băieții m-au primit foarte bine, suntem un grup unit, sunt foarte bucuros că am redebutat cu victorie, cu atât mai mult cu cât am și înscris. S-au apărat foarte mult, era greu în repriza a doua să mai înscriem, chiar dacă am avut ocazii. Jocul a fost la îndemâna noastră, sper să o ținem tot așa. Ne așteaptă un meci greu cu Ripensia, ținând cont că au și pierdut astăzi. Cu toate acestea, noi în fiecare meci ne gândim la victorie pentru că suntem UTA și nu avem voie să ne gândim la altceva”

Având în vedere multitudinea de opțiuni pentru centrul apărării, Melinte a fost folosit doar ca mijlocaș la închidere de la revenirea în „alb-roșu”: „Îmi place la mijlocul terenului, mă simt foarte bine, sunt dispus să joc oriunde crede <<Mister>> că voi da un randament bun.”

Cea mai nouă achiziție a UTA-ei, Alexandru Ciucur, a intrat direct ca titular după doar cinci zile la echipă și a făcut o partidă bună contra Brăilei. Fost coleg cu Ciucur la ACS Poli, Melinte a dezvăluit că l-a sfătuit pe mijlocașul de bandă să vină la UTA. „Ciucur m-a sunat când a fost contactat de conducerea UTA-ei să mă întrebe cum e situația aici și i-am spus că se dorește formarea unei echipe pentru o promovare la finalul sezonul viitor. Când a auzit acest lucru n-a mai stat pe gânduri, s-a urcat în mașină și a venit la Arad. Știe și el că UTA e o echipă de tradiție și că Aradul merită să aibă o echipă în Liga I”.

Galeria UTA-ei a cântat pe tot parcursul partidei cu Brăila, iar aportul suporterilor este un aspect foarte important, după părerea lui Melinte. „Mă bucur că suporterii vin și sunt alături de noi, demult n-am mai jucat un meci în care galeria a cântat pe tot parcursul partidei. Ținând cont de frigul acesta, au fost în număr acceptabil. De săptămâna viitoare vine vremea bună și îi așteptăm și la Timișoara alături de noi, pentru că cu ei în spate, altfel ne exprimăm și noi în teren” a încheiat fostul jucător al lui Palermo.

Reușita de astăzi a fost prima a lui Melinte în tricoul UTA-ei într-un meci de campionat, acesta netrecându-și numele pe lista marcatorilor în prima perioadă petrecută la Arad, atunci evoluând pe banda dreapta a defensivei.

13 comentarii

  1. CRISTI MELINTE, iti doresc multa sanatate ,noroc si cat mai multe realizari cu UTA. incununate de promovare pt. anul urmator , FELICITARI pt. evolutia ta foarte buna in meciul de astazi cu brailenii, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Deja au apărut articole pe sport.ro și digisport despre interesul Craiovei și cel ai FCSB-ului pentru David Miculescu…mda.

    0
    0
    1. Da,da,@Dan,asa este,ba chiar mai mult….si la analiza etapei de Liga a 2-a,pe TV,s-a vorbit.
      Copilul trebuie sa ramana concentrat la treaba lui si sa ramana cu picioarele pe pamant.La varsta lui,este extrem de usor sa-i fie sucite mintile de catre diversi clovni,sau chiar oameni mai seriosi de fotbal….Depinde si ce se doreste cu Miculescu?Rotunjirea rapida a pusculitei, sau asa cum se spune,macar declarativ,ca in jurul sau se organizeaza echipa?Se pare ca nimic nu il poate contrazice,la cum se prezinta copilul pe teren.Nu are inhibitii,nu are trac(sau poate ca stie sa si le gestioneze mult mai bine decat altii cu experienta mai mare).Are toate atuurile de partea sa!Si mai are unul,factor primordial…Vali Miculescu,tatal sau….,antrenor activ la juniorii Juventus Timisoara,persoana cerebrala.
      Daca va fi totusi,sa fie vandut,uneori oferta este de nerefuzat,mare atentie….Vulturii roiesc si abia asteapta cea mai mica ezitare..Impresarii calca si peste morti,daca asta inseamna zerouri.Daca Becali viseaza clauze din basme,oare din ce cauza UTA nu ar putea insera in contractul lui,la fel?Da!Poate sa plece…Nu stiu,nu ma pricep…3-5 milioane Eur,sau 1,5- 2 Milioane cu procent 40-50% din revanzare.Dar momentan,ar mai avea multa treaba,la noi,la UTA!
      Capul pe umeri!

      0
      0
      1. Nu știu ce să spun, eu nu l-aș vinde, este mult prea repede.
        Calitate are, abia a inceput să joace la echipa mare, are 17 ani…sezonul viitor tragem la promovare iar in cazul unui succes i-ar exploda prețul. Eu sunt absolut sigur că băiatul ăsta va fi peste Dennis dacă iși vede de treabă și atunci consider că ar fi mare păcat să-l dăm pentru câteva sute de mii.

        0
        0
  3. Si noi iti multumim,Cristi Melinte.Si pentru ca ai revenit,dar si pentru referintele bune.Poate incet,incet ne recastigam increderea pierduta.
    Daca o tineti tot asa,suporterii neancrezatori se vor intoarce in tribune,unul cate unul si nu numai la echipe cu nume si pretentii,ca adversar..
    Cu o UTA,la ce visam noi,Arena Motorul ar trebui sa fie neancapatoare.
    Am inteles ca transmisia TVArad,a lasat din nou de dorit,ba chiar mai rau.Poate ca ar fi mai bine sa nu mai transmita,dar ma gandesc ca totusi exista multi suporteri de prin tara si strainatate care asteapta cu nerabdare.Ma pun in situatia lor,am fost si voi mai fi probabil disperat,atunci cand nu pot sa ajung la meci,macar sa ma opresc undeva si sa pot urmari.
    Demult nu am mai avut senzatia clara,ca zaresc o luminita la capatul tunelului,ca si in prezent.
    Mult succes UTA!Hai baieti!
    Dar TVArad,trebuie sa-si rezolve aceste aspecte tehnice.

    0
    0
  4. mezar îl dă pe Miculescu și pe 80 mii euro sper să mă înșel nu înțelege că la UTA sunt tineri buni poate lua pe Miculescu și 5 milioane de ce sa ia ciobanu banii?

    0
    0
  5. Vinzarea lui Petre a fost un succes pt. club insa cu MAN s-a gresit imens.Fotbalisti ca MAN se nasc rar. Sa vedeti ce randament da cind pleaca afara in fotbalul adevarat.

    0
    0
  6. Degeaba zicem noi să nu meargă la cioban, dacă copilul vrea ,și meszar e mulțumit cu 3-4 sute de mii, că mai mult nu da oierul, dacă e hapsân după bani, merge, oricât am comenta noi aici sau pe stadion..totuși Miculescu are alte perspective față de Man, sau Petre, care la vremea când au plecat chiar era indicat sa nu stea printre noroaie pe motorul, sau in briză de cotețe la Șiria..acum se pare că se face echipă, stadionul dacă nu anul acesta in 2020 va fi gata, iar Miculescu va fi căpitanul echipei la 20 de ani la o echipă cu pretenții in prima ligă! Îmi aduc aminte că și Burlă era comparat cu Messi de bucureșteni, iar despre Stalh am auzit comparații cu Johann Cruyff? E adevărat că Miculescu pare din alt aluat, dar nu trebuie pusă presiune pe el.. după 2 centrări bune și un șut în bară, deja îl vedem că pe Gareth Bale

    0
    0
  7. IVAN este transferul iernii , ceilalti sunt jucatori consacrati. HASNI joaca alceva linga SERONI care este jucator de liga 1 .COSTIN poate juca impreuna cu IVAN pe partea dreapta d-ar nu in locul lui. Atentie!

    0
    0
  8. Prețul corect pt David Miculescu ar fi minim 1 milion, și 30%dintr-un viitor transfer! Sanyika nu fi fraier, de ce să se îmbogățească ciobanul pe spatele vostru? Copilul ăsta este o perlă neșlefuită, peste Man!

    0
    0
  9. D-le Meszar, cu tot respectul, dar, noi Galeria echipei UTA, consideram, ca, daca il vindeti pe Miculescu, acum cand perspectivele echipei sunt inconparabil mai bune, Stadion si buget de cca 2.000.000 euro, inseamna ca sunteti o persoana fara suflet si doar cu interese personale, care doreste sa NU faca altceva, decat sa isi atinga nevoile pe spatele blazonului UTA. Asteptam sa vedem cat de utist sunteti. Un comunicat de presa cu intentiile echipei UTA si perspectivele, nu ar strica, mai ales daca ar fi prezentat de d-voastra.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button