Arhivă articole

Păcurar: „E bine pentru prima etapă, deși, după ocaziile rarisime ratate, scorul corect era 6-0”


„Bătrâna Doamnă” nu putea rata întâlnirea cu prima victorie a anului, într-un meci oficial al Ligii a II-a. Dacia Unirea Brăila a fost un adversar foarte tânăr, modest, punându-se doar problema scorului la care se vor impune „roș-albii”. A fost 3-0, prin „dubla” lui Rus și prima reușită a lui Melinte, de la revenirea, după un deceniu, în „alb-roșu”.

Cel puțin până acum, arădenii au realizat scorul etapei cu numărul 22, dar diferența pe tabelă putea fi și mai mare. „A trecut și primul meci din acest an, e bine pentru prima etapă. Chiar dacă cunoșteam problemele Brăilei, am fost precauți și asta pentru că aveam și noi problemele noastre. Am deschis repede scorul, asta ne-am și propus, dar ca joc am început cam greoi partida. Se vede cu ochiul liber că sunt probleme de omogenitate, relațiile de joc suferă, atâte pe axul central, cât și pe benzi. Am dat peste un adversar care a jucat fără trac, nu știu în ce măsură mai are Brăila șanse de salvare de la retrogradare. Noi, înccpând din minutul 20, am început să legăm mai bine, sigur cu mici greșeli pe care o să încercăm să eliminăm prin antrenamente după ce revedem meciul filmat.  Am mai avea nevoie de 4-5 săptămâni pentru ca echipa să aibă ritm, relații mai bune de joc, dar și eficiență mai mare. Am avut destule ocazii de gol, unele dintre ele rarisime, după numărul acestora scorul corect era 6-0.  Sper să mergem din ce în ce mai bine, de la etapă la etapă”, a punctat Cristian Păcurar.

„Secundul” UTA -ei a stat în picioare în permanență pe margine, dând indicații, în timp ce Ionuț Popa a urmărit partida de pe unul dintre scaunele băncii de rezervă. Scorul i-a permis antrenorului principal al „Bătrânei Doamne” să aibă o dimineață destul de liniștită, indicațiile sale venind în special înainte de meci și la pauză. „Nu sunt eu vocea băncii de rezerve, pur și simplu s-a întâmplat să fiu puțin mai implicat azi, fiindcă Mister vrea să-și trateze în liniște problemele de sănătate. Sper ca prin jocul lor, băieții să-i facă tot returul cât mai liniștit lui Mister, iar procesul de formare a echipei pentru la anul să decurgă așa cum ne dorim cu toții. Oricum, doar Mister este cel care vorbește la ședința tehnică și va veni pe viitor și la conferințele de presă”, a adăugat Păcurar.

Ajutorul lui Ionuț Popa a mai recunoscut că UTA va pune accent pe închegarea unei formule clare de joc, fără prea multe experimente în sragiunea de primăvară. „Încercăm să facem o structură a echipei, nu vor fi mari schimbări în formula de start. Doar suspendările, accidentările sau regula legată de numărul de juniori ne pot determina să ne abatem de la ideea noastră de a lega cât mai mult această echipă, oferindu-i maturitatea necesară atingerii obiectivului important din sezonul următor. Repet, vrem să devenim cât mai omogeni, iar cel mai bun antrenament e jocul oficial”, a mai explicat Cristi Păcurar.

Pentru UTA urmează confruntări ale orgoliului cu echipele timișorene, Ripensia și ACS Poli.  „Vor fi meciuri mult mai grele. La Ripensia va trebui să ne și apărăm, iar dacă facem asta bine, probabil ei se vor descoperi și vom avea spații pentru contraatacuri. Azi am apelat mai ales la atacul pozițional. Oricum, Ripensia e formație omogenă, cu antrenor bun, nu se compară acest meci cu ceea ce va fi săptămâna viitoare”, a concluzionat „secundul” Campioanei Provinciei.

12
1

7 thoughts on “Păcurar: „E bine pentru prima etapă, deși, după ocaziile rarisime ratate, scorul corect era 6-0”

 1. A și fost ultimul joc oficial cu parfum de antrenament . Urmează meciuri solicitante pentru antrenori și jucători ,dar mai ales cu modestie ,pentru noi . Vom incerca ,deși e greu ,să privim cu echilibru ,tot ce se petrece la echipa ,bine sau mai puțin bine . Ne bucuram de punctele obținute și care vor fi in calea valurilor ca stabilopozii !! Bafta !!

  25

  0
 2. Încet încet formăm o echipă care o sa batem tot la rând
  Era bine dacă îl aveam si pe cristian gavra la UTA, cipri rus si cu cristian gavra un cuplu bombă
  Haide UTA hai Aradul !!!!

  26

  0
 3. Partea buna este ca s-a jucat,pe miza,pe puncte,oficial.Partea mai subtire este ca Braila este sub nivelul oricarei echipe aradene din Liga a 3-a.Departe mult,valoric si sportiv de ele…deci sa nu ne imbatam cu apa rece,chiar daca am vazut inceputuri de relatii de joc,despre automatisme nu se pune inca problema.Inca nu am vazut pase pe pozitie viitoare.Culmea,culmilor ca au venit acele pase de gol,care ne lipseau cu desvarsire,nu la intamplare,capitol la care sufeream..
  Inca am vazut faze tratate superficial,mai ales la 2:0,in ultimele 20 minute,cand in mare,nu se prea mai putea intampla nimic rau,dupa cursul jocului faptic.
  Ceea ce este clar si sigur,este ca ne putem baza pe transferurile facute.Este chiar OK perspectiva.

  3

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.