UTA Arad

Păcurar: „Un joc neașteptat de slab, am construit cu frică, poate și pentru că încă nu suntem omogenizați”





„Bătrâna Doamnă” s-a prezentat slab pe „Dan Păltinișanu” contra Ripensiei. Arădenii au făcut un meci modest, în special în partea a doua și au pierdut primele puncte din 2019. Golul lui Mansour, din debutul reprizei secunde, a făcut diferența, cu toate că Bodo Kanda a reușit să scuture de două ori plasa, însă de fiecare dată a fost semnalizat în offside.

La finalul disputei, Cristian Păcurar a vorbit deschis despre ziua slabă a UTA-ei, salvând – oarecum – doar doi fotbaliști în „alb-roșu” fără să dea nume. „Din păcate, am făcut un joc neașteptat de slab, ne-a lipsit atitudinea, ne-au lipsit ideile. În prima parte, am abuzat de mingi lungi, am construit cu frică, poate și pentru că nu suntem încă omogenizați. În repriza a doua am început foarte rău, am încercat să avem reacție după gol, dar nu am reușit. Nu prea pot să evidențiez pe nimeni, doar vreo doi jucători s-au ridicat la așteptările pe care le-am avut, restul au avut o comportare foarte slabă”, a spus antrenorul secund al Campioanei Provinciei.

Păcurar a oferit și posibile explicații pentru prestația modestă. „Nu căutăm scuze, dar evident că nu am fost obișnuiți cu terenul de iarbă, primul pe care am jucat după această iarnă. Repet, nu avem scuze, la primul <<11>> pe care l-am aliniat astăzi trebuia să fie altfel. Dar, nu putem uita că unii jucători s-au plâns că sunt obosiți. În plus, Neagu a făcut vineri un prim antrenament ușor în această săptămână, Melinte avea și el probleme și chiar era să fie schimbat, Copaci joacă cum joacă, accidentat. Dar, evoluția completă a fost destul de palidă și a dus la acest rezultat”, a adăugat ajutorul lui Ionuț Popa.

Pe de altă parte, tehnicianul nu era convins că Bodo Kanda s-a aflat de fiecare dată în offside la cele două goluri anulate. „Avem un nume, avem jucători cu un CV foarte bun, dar trebuie să ne uităm la fazele cu offsideurile la golurile anulate, fără a căuta scuze. Cel puțin la prima dintre ele, băieții au transmis că în momentul șutului lui Rus,  Kanda  nu era în offside. El are experință, știe să stea ca să nu fie în offside”, mai consideră „secundul” Bătrânei Doamne.

Impresia a fost că jocul ofensiv al „roș-albilor” depinde foarte mult de aportul juniorului Miculescu, care nu a fost nici el foarte inspirat astăzi. „Toți au jucat mai slab azi, David a fost în nota echipei. Va trebui să îmbunătățim jocul colectiv meci de meci”, a mai comentat Cristi Păcurar.

20 comentarii

  1. Penibili ,nici o idee de joc , nici o faza , nici o constructie .
    Daca nici pe descultii astia de la ripensia nu i am batut….care is vai mama lor …
    Inca odata , PENIBILIIII !!!!

    0
    0
    1. Subscriu…dar oare cat mai putem inghiti umilintele astea pe Bega? Pai UTA a avut si are echipa in raport cu cele trei formatii de pe Bega, si totusi in ultimii ani trebuia sa venim de fiecare data cu cel putin un egal, de la Timisoara. Va spun eu ce se intampla pe Bega de fiecare data cand vine UTA: toti se mobilizeaza, si toti vorbesc – sa batem pe UTA ca doar suntem banateni falosi si mai bogati decat aradenii; si atunci joaca cu ambitie si cu daruire

      0
      0
  2. Am fost la stadion.
    Foarte slab meci facut de UTA. Nici trei pase consecutive nu au reușit.
    Greșeală mare a aparatorilor la golul primit.

    0
    0
  3. Diplomații spun ,,evoluție palida”’ ,, Noi mai din popor înțelegem ,,alba ca varul ” Tehnicienii puteau aborda meciul la ,,X”. Au vrut probabil mai mult și liniștea din propria tabăra a fost schimbata pe tensiunea de la RIPI.. La nul omul mai păstrează speranțe . Acum trebuie evitata o alta ,,palida”’ .Altfel iar se strecoara demonul neîncrederii în perspectiva ,care nu e prea departe . Să uităm și să îmbrăcăm hainele de lucru .! Bafta !!

    0
    0
  4. Lipsa omogenitatii, a obisnuintei cu terenul cu iarba(!), goluri anulate sub semnul intrebarii etc etc etc.
    Dar avem un nume bun, CV-uri beton . Poate o sa promoveze numele sau o fi promovarea decisa de un concurs de CV-uri.

    0
    0
  5. Cum a spus? „Nu suntem omogenizati” ! Inca. Cine? Popa cu Pacurar? Mesar cu Gradinariu? Oamenii acestia sunt de ” noaptea mintii”. De 8 luni, ce fac? Diletanti, pe banii contribuabililor, cetatenii Aradului. Trai bun, neneaca, pana la pensie! Lui Popa i- a mancat pisica limba? Salarii, „parandaraturi”…etc.
    Plecati oameni buni si lasati performanta sa invinga. Nu puteti face nimic, dar nici de plecat…! Am mai pierdut un an, am mai rulat 40 de jucatori,ne mai judecam cu inca vreo 10….! Pacat, Bine ca lucreaza Gaica, sa aveti voi ce distruge. Hai UTA!!!

    0
    0
  6. Cum a spus? „Nu suntem omogenizati” ! Inca. Cine? Popa cu Pacurar? Mesar cu Gradinariu? Oamenii acestia sunt de ” noaptea mintii”. De 8 luni, ce fac? Diletanti, pe banii contribuabililor, cetatenii Aradului. Trai bun, neneaca, pana la pensie! Lui Popa i- a mancat pisica limba? Salarii, „parandaraturi”…etc.
    Plecati oameni buni si lasati performanta sa invinga. Nu puteti face nimic, dar nici de plecat…! Am mai pierdut un an, am mai rulat 40 de jucatori,ne mai judecam cu inca vreo 10….! Pacat, Bine ca lucreaza Gaica, sa aveti voi ce distruge. Hai UTA!!!

    0
    0
  7. Parere personala: Seroni din pacate e la fel de limitat precum il stiam. Suferim pe partea stanga, nu avem rezerva pentru Copaci care nu da 2 centrari pe meci! Primul gol anulat eronat pe motiv de offside! Nu avem un jucator care sa execute fazele fixe! Ai lovitura libera la ultima faza si nimeresti primul om. Asa cum era Vadrariu de indolent, dar cred ca avea ceva in plus la executiile fazelor fixe.
    Doar UTA!

    0
    0
  8. Haideti domne, ce sa mai dregem busuiocul ca au jucat prost, ca nu au fost invatati pe iarba fiind obisnuiti pe sintetic, ca nu au prins o zi buna etc. !!! Nu domnule, nu au vrut sa joace fotbal , sa vi dupa o saptamana de antrenamente si sa joci cu atatia jucatori cu experienta de liga1a si sa te prezinti in halul asta ,nu este normal sa ai scuze !? Sa vedeti meciul urmator cu ACS Poli. ce bine or sa joace, asta este ei stiu cel mai bine de ce s-a jucat asa slab cu o echipa foarte modesta !!!

    0
    0
    1. Numai pretenții aveți, suporteri de rezultat, așa vorbiți de parcă trebuiau bătuți timișorenii că au doar un picior.. până la urmă am pierdut cu o echipă de aceași valoare, dar care are un antrenor mai valoros decât avem noi, și echipa asta Ripensia a făcut o pregătire într-un cantonament în Antalya, cam in aceași formulă, nu că la UTA, unde au venit ,, vedetele” în ultimele 2 săptămâni!

      0
      0
  9. Haideti domne, ce sa mai dregem busuiocul ca au jucat prost, ca nu au fost invatati pe iarba fiind obisnuiti pe sintetic, ca nu au prins o zi buna etc. !!! Nu domnule, nu au vrut sa joace fotbal , sa vi dupa o saptamana de antrenamente si sa joci cu atatia jucatori cu experienta de liga1a si sa te prezinti in halul asta ,nu este normal sa ai scuze !? Sa vedeti meciul urmator cu ACS Poli. ce bine or sa joace, asta este ei stiu cel mai bine de ce s-a jucat asa slab cu o echipa foarte modesta !!!

    0
    0
  10. ”David a fost in nota echipei” am citat pseudo antrenorul lui peste !Pai ce ai fi vrut sa arate cand tu faci schimbare in min 82,parca pentru tragere de timp si conservarea scorului.Din nou se verifica,prin ceea ce spui si faci, ca nu-l ai la ranza deloc pe copilul asta.Asta era meciul in care puteai sa-i arati incredere si sa-l bagi titular,din primul minut pana la sfarsit,si abia atunci sa vi sa spui ca a fost in nota echipei !!!

    0
    0
      1. @lucian….ai facut un gest frumos cu abonamentele acordate celor cu nume „Lucian”,dar incerc sa-ti ridic stacheta.Mai stai la poarta la Arena Motorul cu 3 abonamente in mana si pune-i sa scrie pe acesti suporteri de carton,pe hartie,sau filmat…numele componentilor UTA-ei!Nu indraznesc sa cer ca sa scrie si numerele de pe tricouri….Am rade cu pofta!

        0
        0
      2. @lucian…si inca un challenge….oare cati dintre batranii suporteri UTA-isti,recunosc componentii formatiilor care apar frumos pe bannerele expuse la Arena Motorul?
        Nu ma refer la mai tineri suporteri.

        0
        0
    1. Gerula tu nici nu stii citi atit de prost ești ,tu vorbești de Popa D. iar Păcurar vorbește de Miculescu ,100% ai ceva la rinza contra antrenorilor ,iar Popa D.este doar o umbra pe teren, suporter de fațada

      0
      0
  11. Acuma constatam ca iarba-i de vina ! mai stii, mai, Pacurare !? ATITUDINEA-I DE VINA ! Eu am mai spus le- as pune in fiecare saptamana vizionare meci din Anglia, pentru a se vedea determinarea pe care trebuie sa o ai cand intri in teren….
    Lasa ca la vara mai aducem 4-5 jucatori si facem echipa , deja sa zgariat acesta placa de cat au tot invartit-o in fata suporterilor……..ATITUDINE SI DETERMINARE ! IAR DIN PARTEA CONDUCERII TRANSPARENTA SI SERIOZITATE. asta asteptam.

    0
    0
    1. P.S. Abia cand sunt indeplinite cumulativ aceste dorinte ale suporterilor, poti sa vii sa le spui donati 2% sau cat va lasa inima pentru club, ca uite ce se intampla cu ei si ce vrem sa facem in viitor …!

      0
      0
  12. Pacurar o da cu scuze puerile,dar e rusinos ca UTA a incasat doua infrangeri in cateva zile(din 2019) de la Ripensia,una in amical si cea in campionat.Chiar daca unora nu ne convine,trebuie sa aducem la UTA antrenori priceputi si care sa nu se mai vaicareasca ca nu mai tine….si mai ales ca Popica e bolnav cu pareza sa.Ce dracu toti descultii ne bat si fereasca D-zeu sa ne incurce si ASU ca nu e surpriza dupa cum joaca utistii…Benga era cu 10 clase peste Seronii,nu degeaba freca banca Calarasului.Poate unii utisti gandesc la la anu batem la Ripi,dar Pelici e anti-uta si rade pe la spate…..Sportarad puneti poze cum se lucfreaza la Neuman,caci primavara a venit ! Hai UTA si succes !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button