Crisul Chisineu-Criș

Moldovan: „Trebuia să avem mai multă maturitate” v.s. Abrudean: „Mândru de băieții mei, au făcut risipă de efort pentru a suplini omul lipsă”

Blestemul formațiilor din Alba contra celor din județul Arad nu s-a rupt nici în prima etapă a returului. Crișul Chișineu Criș se întoarce cu un punct de aur de pe terenul uneia dintre echipele considerate mari favorite la promovare înainte de debutul stagiunii, întărită și în această iarnă cu jucători importanți la acest nivel, ca Vitinha, Păcurar, I. Grozav sau Morariu.

Metalurgistul Cugir a avut 1-0 prin execuția la vinclu a lui Necșulescu, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, iar apoi, din minutul 48, a și jucat cu un om în plus pe teren. „La prima vedere, pare inexplicabil acest rezultat. Am avut jocul în mână, dar paradoxal, eliminarea lui Bozian ne-a făcut mai mult rău. Nu știu ce s-a întâmplat, având om în plus, a dispărut luciditatea și totul a culminat cu golul primit foarte ușor. Trebuia să avem mai multă maturitate, sunt dezamăgit de rezultat și de faptul că nu am gestionat corespunzător superioritatea numerică”, a declarat Călin Moldovan pentru ziarulunirea.ro.

Față de omologul său de pe banca Metalurgistului, Adrian Abrudean nu s-a putut declara decât mulțumit de remiza adusă de Modan, cu 11 minute înainte de final.  „În condițiile date, sunt foarte mulțumit de punctul scos in extremis, împotriva unei echipe de posesie, experimentată. Situația a devenit foarte complicată în inferioritate numerică. Bozian mi-a spus că a înjurat, dar mai mult ca o descărcare pentru o fază, nu la adresa arbitrului. A contat că ne-am păstrat organizarea de joc și am profitat de situațiile de contraatac, pentru că știam că vor fi oportunități. Sunt mândru de băieții mei, au făcut rispă de efort pentru a suplini omul în minus și mă bucură acest punct cucerit după ce am jucat în 10 aproape o repriză”, a menționat antrenorul Crișului, care rămâne pe locul 3 pe podiumul seriei a IV-a a Ligii a 3-a și după prima rundă a returului.

Rezultatul de 1-1 e un cadou de nuntă și botez pentru managerul echipiei. ”Bravo băieți !!! Forza Crisul Chisineu-Cris !!! Ne-ați făcut un cadou minunat ! Va așteptăm la petrecere !”, a fost mesajul postat pe un site de socializare de Dani și Bianca Cherecheși, care și-au unit azi destinele și l-au creștinat pe Daniel Tudor.

Comentarii Facebook

7
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close