UTA Arad

Un „închizător” de 19 ani s-a întors din Germania și-și încearcă șansa la UTA!





UTA continuă selecția pentru echipa cu care vrea să atace promovarea în stagiunea viitoare, iar ultimul jucător sosit la Arad pare a avea mult potențial. Denis Andrei Crăciun, un milocaș central de 19 ani, e testat de Ionuț Popa și Cristian Păcurar, care și-ar dori întăriri în acea zonă a terenului de unde continuă să lipsească ivorianul Coulibaly (accidentat).

Născut pe 30 aprilie 1999 la Pitești, Crăciun a evoluat la tineretul mai multor echipe din zonă, precum Viitorul Pitești, FC Argeș sau CS Mioveni. În 2015, „închizătorul” de picior stâng s-a transferat în Germania, la echipa U17 a lui Wegberg-Beeck, mutându-se mai apoi la juniorii lui Wuppertal și la echipa Under 19 a lui 1. FC Monchengladbach, trupă aflată în eșalonul șase al fotbalului german.

Între 2014 și 2015 a evoluat în câteva meciuri pentru naționala U16 a României, fiind convocat de Adrian Boingiu pentru Aegean Cup 2015. În această iarnă, tânărul fotbalist s-a aflat și pe „radarul” celor de la FC Voluntari.

Denis Crăciun este impresariat de Cătălin Sărmășan, agentul mai multor foști sau actuali utiști, precum Cristian Costin, Albert Stahl, David Miculescu, Alex Oroian, Ionuț Tănase sau Adrian Petre.

3 comentarii

  1. Ei bine că se continua căutările . Se pare că ce vedem și noi ,vede și conducerea tehnică și numai vor să vadă televiziunile. Creste tehnicitatea ,viteza de joc la alte echipe Repriza peste așteptări pt. ASU La Cluj. Lupa pe cutare și mai bine zis ,lupa pe mulți Asta e UTA !! Pentru amatori sunt echipe. Dacă nu ridicam pretenții decente vom ajunge sa servim masa cu noduri duminica ! Nedorita absenta la Coulibaly !

    0
    0
  2. Ce se mai aude de vărul lu stratila la cfr?? Sa dus degeaba la cfr nici macar nu e rezervă.
    Important sa facem o echipă bună și puternică
    FORZA UTA!!!!

    0
    0
    1. Ce se aude cu Moisin?Exact nimic!Ce CFR Cluj,echipa cu mai multi conducatori,decat jucatori?Ultima reactualizare a CFR-ului,este de pe vremea lui Muresan…Mortii cu mortii si viii cu viii!Moisin va juca la CFR,cat a jucat la UTA!
      Intrati pe site-ul lor si veti constata ca jucatorii nu au nici macar acelasi echipament de prezentare….Se vorbea de Dan Petrescu,dar cu el nu functioneaza stilul Behhacali,adoptat la Cluj….Am parerea ca in maxim,maxim 2 sezoane,vom vorbi despre CFR,ca si despre Urziceni sau Galati.Emil Boc o vrea pe U.Cluj si daca el,vrea…..In consecinta…Urma scapa turma,cine poate!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button