UTA Arad

UTA – ACS Poli – la „matineu”, ignorat de televiziunile naționale





Nici cel de-al treilea meci al anului pentru „Bătrâna Doamnă” nu se va vedea la nivel național pe micile ecrane. Deși e vorba de un UTA – Poli, probabil s-a luat în calcul că formația de pe Bega e  considerată continuatoarea Recașului chiar de marea majoritate a fanilor „alb-violeți”, așa că nu vorbim despre un derby al Vestului în adevăratul sens al cuvântului. În plus, se vor afla față în față echipele de pe locurile 8 și 19 (penultimul) în Liga 2-a, programate să joace în cadrul rundei cu numărul 24 sâmbătă, de la ora 11. Partida va fi transmisă în direct doar de TV Arad.

Totuși, pe lângă meciurile în care sunt implicate formațiile ce luptă pentru promovarea în elită, televiziunile naționale au optat și pentru un derby al suferinței: Balotești – Farul Constanța. Acesta se va juca sâmbătă, începând cu ora 11. Celelalte partide de eșalon secund transmise de Digi Sport, Telekom Sport sunt:

Duminică

Ora 11: Academica Clinceni – Ripensia Timișoara

Ora 13,00: Luceafărul Oradea – Universitatea Cluj

Ora 15: Chindia Târgoviște – Petrolul Ploiești

Vă reamintim că etapa cu numărul 23 se încheie azi, cu meciul U. Cluj – ASU Poli, programat de la ora 17,30, pe Cluj Arena. Meciul poate fi urmărit la Digi Sport și Telekom Sport.

13 comentarii

  1. Televizările vor apare când vom juca cu cei din frunte Plătim tribut perioadei de. ridicare a unei noi echipe . Se pare că nici înainte cu un sezon nu e bine să spui ce ai de gând . Jucătorii intra cu voie de la conducere într-un o ,,,dolce farniente”. Între timp apare una ca Metaloglobus !! Nu vorbește nu promite dar face ce trebuie să facă jucători poate plătiți mai puțin ca alții .Sperăm ca la televizări să arătăm de ce la UTA apar jucători că Tucudean. Așteptăm ,cum ne-a sfătuit clubul BAFTA !!

    0
    0
    1. Pentru mine ii mai bine sa nu citesc ca doar ma enervez. Cu scuzele constructorilor si aberatiile.lui Falca sunt obisnuit.Imi este frica sa nu il vad iara pe Bilcea…

      0
      0
  2. Să fie sănătoși…n-au dat ei Poli – UTA din 2002, meci anunțat cu zeci de mii de spectatori pe Păltinișanu, ce pretenții să ai?

    0
    0
  3. Poi nu e nimic mergeți pe stadion ca este vreme buna ce-i care vreti sa vedeti uta echipa formata acum 5 ani

    0
    0
  4. Dacă eram la promovare atunci transmiteau sigur, e și normal sa nu transmită, dacă nu au obiectiv promovarea, nici arădenii nu sunt curioși, nici sa se uite la TV, d’apai sa meargă la stadion să-i bată ploaia și vântul! În 2019 la noi stadioanele nu sunt acoperite!

    0
    0
  5. Pai si ce am vrea?Dupa ce batem pe campioana Braila,ceea ce ar fi fost logic,ne prezentam ca si in curtea scolii la Ripensia, sa fim transmisi cu probabil retrogradata lui Robu?Recas?
    Pai se lupta la 4 puncte diferenta doritoarele de promovare…Vom fi si noi transmisi cand vom juca,impotriva lor…Stam la rand!Zarul nu il aruncam noi acum.Ar putea sa se intample usor,daca vom aduce puncte.pe care sper din tot sufletul ca le vom face.De oriunde si cu oricine..Ca la o adica,nu sunt nimeni Zmei,teoretic…Nu am vazut nici o echipa,ca sa sa defileze direct.Totusi vad 2 echipe,poate ca vi se pare ciudat…Snagov si Cluj.Atentie mare la Metalo,echipa care va incurca multe…Poate ca se supara pe mine @Nelu Targoviste,dar nu ii acord sanse….Depinde si ce doreste Oierul Becali cu Clinceniul…
    Sunt ferm convins ca echipa noastra ,UTA, se va lega,ca si omogenitate foarte curand…
    Hai baieti!HAI UTA!

    0
    0
  6. GIRO, de ce sa ma supar pe tine,este doar o opinie de a ta si ti-o respect. Eu sunt de alta parere ,si anume ca, nicio echipa din fruntea clasamentului nu a rupt gura targului, uite-te la Petrolul care s-a chinuit cu Metaloglobus si cat peaci sa piarda, U, Cluj care deabea ,deabea a castigat chinuit cu ASU. Timis. iar Clinceniul si Snagovul ce echipe mari sunt ca, CHINDIA le-a batut peamandoua despre ce vorbim !!! Nu zic ca, Chindia joaca stralucit dar ,la promovare este orice posibil , vom vedea !!! Sanatate si noroc !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button