Baschet

Pentru visul locului 4, ICIM-ul trebuie să bată viceliderul din Satu Mare



Sala Sporturilor Victoria din Arad va fi sâmbătă seara gazda unei partidei care se poate dovedi extrem de importantă în economia clasamentului pentru FCC ICIM. „Galben-albastrele” vor primi vizita fetelor de la CSM Satu Mare în runda cu numărul 13, penultima a sezonului regulat.

Sătmărencele ocupă în acest moment a doua poziție a clasamentului în Grupa Roșie, cu 37 de puncte, unul mai puțin decat Sepsi Sfantu Gheorghe. În schimb, elevele lui Bogdan Bulj sunt pe 5, cu 27 de puncte, iar o victorie mâine și un rezultat negativ Târgoviștei le-ar aduce pe cele două la egalitate în clasament.

În partida tur de la Satu Mare, oaspetele de sâmbătă s-au impus cu 78-62 și au ajuns la 5 victorii consecutive în fața arădencelor. Va fi, de asemenea, și duelul a două dintre cele mai în formă baschetbaliste din Liga Națională, Destiny Williams și Brittany Denson, ambele cu cifre excelente în acest sezon.

Duelul va începe de la ora 18:00, iar tot în aceasta rundă se vor mai juca: CS Phoenix Stiinta Constanta – Universitatea Cluj și Olimpia CSU Brasov – Sepsi Sfantu Gheorghe.

baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button