Baschet

FCC ICIM găzduiește „lanterna” la tragerea cortinei peste Grupa Roșie și așteaptă vești bune de la Cluj





După victoria entuziasmantă din etapa precedentă, 70-65 cu CSM Satu Mare, FC ICIM Arad mai are un singur examen înaintea debutului din play-off. În ultima rundă a Grupei Roșii a Ligii Naționale de Baschet Feminin, Hadzovic și compania vor primi vizita echipei Phoenix Constanța, ultima clasată a primei grupe valorice. În partida tur, primul oficial din istoria celor două grupări în prima ligă, dobrogencele s-au impus cu 71-63.

Principala armă a „galben-albastrelor” rămâne fără îndoială Destiny Williams. Puternicul pivot de peste Ocean a impresionat de la venirea la Arad, marcând nu mai puțin de 125 de puncte în cele 7 partide disputate. În plus, a reușit de fiecare dată double-double-ul și performanțe ca îi aduc un indice de 28.6 la capitolul eficiență.  De partea cealaltă, cea mai prolifică baschetbalistă a constănțencelor este Vladinka Erak, cu 18.6.

În cazul unei victorii mâine și un rezultat favorabil pentru gazde în Universitatea Cluj-CSM Târgoviște, arădencele pot urca până pe poziția a 4-a. Aceasta le-ar conferi avantajul propriului teren în El Classico din play-offul LBNF.

Fanii grupării „galben-albastre” sunt așteptați în sala de sport a Universității Aurel Vlaicu „Mihai Botez”, sâmbătă, de la ora 17:00, imtrarea fiind liberă.









Un comentariu

  1. Oricât neam dori sa avem un.meci în.plus pe teren propriu dar sa fim realiști niciodata nu va putea cluj sa învingă pe târgoviște

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button