UTA Arad

Miculescu a acuzat o stare febrilă și are șanse mici să mai ajungă la București, chiar și cu avionul





Planurile staffului tehnic utist înainte de disputa de la Clinceni sunt date puțin peste cap de problemele de ultim moment ale lui David Miculescu. Talentatul mijlocaș a acuzat o stare febrilă, ce par să provină de la probleme cu gâtul și este de joi seară, acasă, la Timișoara. I s-au prescris antibiotice, starea lui s-a mai îmbunătățit, dar – bineînțeles – nu a urcat în autocarul spre București care a plecat spre Capitală în această dimineață cu restul delegației „roș-albe”.

„Oficialii” arădeni țin în permanență legătura cu tatăl fotbalistului, fost golgheter al „Bătrânei Doamne” la începutul anului 2000 și, în funcție de veștile primite, încearcă să-l trimită pe Miculescu cu avionul la București mâine dimineață, la ora 8,30. Oricum, șansele sunt infime ca juniorul să se alăture lotului, condiții în care Ionuț Popa, rămas și el acasă tot din motive de sănătate și Cristi Păcurar, vor trebui să opteze pentru un al treilea junior în primul „unsprezece” și să schimbe și alte posturi în teren.

Fiindcă Stahl e și el accidentat, cel mai probabil, pe banda dreaptă a defensivei va apărea Rafael Iuga sau Răzvan Ivan. În aceste condiții, Ciucur va urca la mijloc, pe stânga sau pe dreapta, cu Bodo Kanda care ar urma să joace în spatele lui Rus. Dar, mai există și varianta David Popa într-un clasic 4-4-2.

Pe lângă Costin și Copaci anunțați titulari mâine, Iuga, Rus și D. Popa, pomeniți deja, celelalte variante de juniori deplasate pentru meciul cu Academica sunt mijlocașii centrali Hrezdac și Isac.









4 comentarii

  1. Simțim cu toții că echipa e montata. Cu mici excepții ,deși Miculescu e pierdere,cam. aceasta e ceea ce putem în momentul de față .Trebuie ridicat neapărat ritmul de joc. Acum se cam știu între ei și nu e finala Cupei să joci încordat. Adevărat că nu joaca singuri. Echipele de tip Clinceni lovesc din acțiuni surpriză din minutul 1 !! Acum e o așezare la UTA în trepte și nu se justifica trecerea adversarului prea ușor. Cel mai bun sa cîștige ,adică UTA !! BAFTA !!

    0
    0
  2. Adevarul ca lotul deplasat,nu este de ici,de colo…Chiar cu lipsurile majore considerate…Daca vedem formatiile probabile,mai ca avem sperante la un rezultat echivoc,realist…Cred ca abia acum,pe urmatoarele confruntari stim cam unde stam.
    Ma deranjeaza cumplit declaratiile anumitor…Ca nu au semnat cu Popa,ci cu UTA…

    editat de lucian : nu mai ataca gratuit jucatorii!!!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button