UTA Academie

1 punct, golaveraj 1-8 – „palmaresul” juniorilor utiști la Elite Under 19 și 17, chiar în Sânnicolau Mic





Echipele de juniori mari ale „Bătrânei Doamne” și-au disputat azi, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, meciurile din cadrul etapei a treia a returului Ligii Elitelor. După victoria de la Ineu, în Liga 4-a, băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur nu au putut trece de „lanterna roșie” a seriei de Vest la Under 19, în timp ce colegii lor mai mici au fost surclasați de liderul de pe Bega.

Oroian a dat iluzia succesului

Chiar și Ivan, Hrezdac și Isac, fotbaliști din circuitul primei echipe, UTA Under 19 a evoluat extrem de șters în fața ultimei echipe clasate, CSM Școlar Reșița. Dominarea a fost totală, însă sterilă, majoritatea șuturilor neprinzând spațiul porții bănățene. Cu toate astea, în minutul 82, Oroian este faultat în careu și tot el marchează pentru 1-0. Se prefigura o victorie la limită, însă, în minutele de prelungire, Reșița a egalat după mai multe greșeli în lanț ale „roș-albilor”.

UTA U19: Zamfir – Ivan, Cocriș, Pașcu, Mohaci –  Hrezdac, Isac – Sfârlea, Oroian, Răzban – R. Petcuț. Au mai jucat: Ursoi, Pătlăgică, Jula.

Etapa viitoare vine la Arad ocupanta penultimei poziții, SCM Râmnicu Vâlcea.

Showul oaspeților a început cu două erori de arbitraj

Elevii lui Mircea Aslău și Mihai Petcuț au avut parte de un duș rece administrat de LPS Banatul. Timișorenii au presat încă din startul partidei și au reușit să deschidă scorul foarte repede, printr-un penalty inventat. La câteva minute, s-au desprins la 0-2, după un fault în atac nesancționat. Evoluția scorului a turnat plumb în picioarele utiștilor, vizitatorilor fiindu-le foarte ușor să marcheze în continuare, ajutați și de valoare superioară. Scorul final a fost de 0-7.

Pentru UTA au jucat: Manea – Palea, Găină, Căciulă, Turc – Merca, Maier – C. Moldovan, T. Moldovan, Rotea – Aslău. Au mai intrat: Cleuță, Miclea, Gădărici, Mercioiu, Uzum.

Runda următoare, UTA U15 primește vizita juniorilor de la Interstar Sibiu.

FOTO: uta-arad.ro

2 comentarii

  1. Under 19 a jucat…cu lanterna, ceilalti cu o echipa buna. Cam asta este valoarea muncii , la UTA, la juniori, nu-i valoare, nu-s antrenori…doar …gargara. Doar se cheltuie banii, cam…degeaba. A cam secat „rezervorul Atletico” ! Nimic, la UTA nu merge, deci „pestele de la cap se inpute ” !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button