Arhivă articole

Victorii fără gol primit pentru UTA și Viitorul la Elite Under 15, ambele sunt la mâna lor pentru calificarea în optimi


Întrecerile în Liga Elitelor Under 15 s-au reluat la finalul săptămânii trecute. După UTA, a fost rândul lui Atletico să aibă parte de weekend liber. În schimb, a jucat și a câștigat din nou Viitorul.

Babiciu, implicat la două goluri pe „Electrica”

Fiindcă în prima rundă a returului nu a avut adversar, UTA și-a început doar ieri aventura în stagiunea de primăvară a Ligii Elitelor Under 15. „Roș-albii” au vizitat Timișoara într-un preambul al confruntării de titlu în seria a 12-a cu ASU Poli Timișoara. Încălzirea a fost făcută cu un sec 3-0 contra Electricii 1929, după reușitele lui Babiciu și Ristin, plus un autogol al gazdelor după centrarea aceluiași Babiciu.

Meciul s-a jucat pe terenul pe care și ACS Poli își dispută partidele de acasă în Liga 2-a. „Gazonul este destul de rău, cred că dacă ar fi fost mai bun ne-am fi exprimat și mai bine. Chiar și așa, am dominat destul de clar partida și, pe lângă goluri, am mai avut și alte ocazii mari, între care și o bară. Una peste alta a fost bine pentru primul meci oficial al anului, sper să ne intrăm în totalitate în ritm până la derby-ul cu Poli de peste două săptămâni”, a spus antrenorul UTA-ei 2004, care din această iarnă îi are alături pe bancă pe Costel Bogoșel și Sandu Țamboi.

Tirian – Tod, Tele, Urdaș, Popescu – Șerăngău, Ristin, Sarkozi, Mare – Babiciu, Mihai a fost primul „unsprezece” al arădenilor pe Bega, pe parcurs mai intrând pe gazon: Brândă – Vale, Buzgău, Borhan, Martin și Ciubăncan.

Viitorul, la mâna ei pentru un loc în optimi

La Sânleani, LPS Bihorul Oradea a încercat din răsputeri să o încurce pe Viitorul Arad și, astfel, să le facă mai ușoară misiunea surorilor de pe Crișul Repede, Viitorul și CAO. Dar, trupa „alb-roșie” și-a făcut bine treaba, a marcat două goluri până la pauză, prin Roman și Botoroagă (din penalty), după care a gestionat bine partida. „Meciul nu a fost tocmai ușor fiindcă adversarul a venit să se apere și să ne încurce cu un rezultat de egalitate. Dar, am fost mai buni, am înscris destul de repede și ne-am mai creat și alte ocazii. Mă bucur că suntem doar la mâna noastră după această etapă, meciul direct cu CAO Oradea, de peste două săptămâni, va decide în mare măsură echipa ce va disputa optimile de finală la nivel național, pe 1 Mai, la Mogoșoaia”, a spus Dinu Maghici, tehnicianul Viitorului.

Deac – Nițoi, Clipotă, Pop, Buza – Botoroagă, Rotar, Roman, Melniciuc – Hrimcescu, Catanzariti a fost formula de start a arădenilor, de pe bancă mai intrând în luptă: D. Varga, Bizera și Baraghin

6
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.