Fotbal judetean

Socodorul a urcat trei locuri de la reluarea campionatului Ligii a IV-a și: „Nu vrem să ne oprim aici, ne ajută faptul că nu avem presiune”





După liderul Pecica și revelația Victoria Felnac, ACS Socodor are al treilea atac al începutului de retur. Dar, cele 11 goluri marcate de formația lui Tibi Darazs nu au adus maxim de puncte și asta pentru că în runda inaugurală au cedat în fața puștilor de la UTA II. „Trebuie să recunoaștem că i-am luat puțin de sus pe copii și asta ne-a costat. Am început și noi să jucăm fotbal după minutul 65, dar a fost prea târziu, căci am întâlnit o echipă bine pregătită fizic”, rememorează Petrică Crișan eșecul cu 3-2 în fața „roș-albilor”.

Dar, Socodorul și-a revenit repede și a legat două succese clare, 5-0, la Săvârșin și 4-1 cu Glogovăț. „Meciul de la Săvârșin a fost fără istoric. Faur a fost de neoprit în careul lor, numai că apoi, cum se întâmplă la acest nivel, a fost la servici. De fapt, a participat la alt meci, dar ca jandarm, la Crișul cu Ghiroda. Dar, ne-am descurcat și fără el, și pe fondul absențelor celor de la Vladimirescu. Borteș s-a însurat, Renato Ardelean i-a fost naș și le-a mai lipsit și portarul titular. Cu cele 6 puncte luate în această primăvară am urcat deja trei locuri și încercăm să mai urcăm. La noi nu e presiune și asta se simte în special în compania adversarilor cu pretenții. Vrem să facem un meci bun și la Curtici, deși cei de acolo nu ne vor aștepta cu flori după ce au pierdut clar la Nădlac. Avem și o problemă în apărare, ne va lipsi Mariș, unul dintre cei doi fundași centrali de meserie rămași în lot după ce Tolan s-a operat la călcâiul lui Ahile, iar Molcuț nu mai poate veni la meciuri în această primăvară”, mai spune președintele Socodorului.

La nivel de seniori, achizițiile iernii se numesc Bogdan Bibarț și Sebastian Mako. De fapt, vorbim despre două reveniri în lotul Socodorului, ultimul marcând deja un gol pentru echipa sa. „Mako a mai animat vestiarul prin revenirea sa, iar Bibarț e un fotbalist care prin calitățile sale îți poate acoperi liniști trei-patru posturi. De exemplu, la ultimul meci a jucat fundaș dreapta și a făcut-o foarte bine, când el este mai degrabă un jucător ofensiv. Apoi, la nivel de juniori, contăm pe Cristian Covaci, fost la UTA și pe Ionuț Chiș, luat de la Crișul. Ambii au adus un plus de valoare, acum suntem acoperiți bine și la capitolul Under 21”, mai susține Crișan.

După un titlu de vicecampioană la turneul județean de futsal, Socodorul sa-a mulțumit cu un loc în finala din acest an, de la Macea, ocazie cu care l-a pierdut pe Ionuț Tolan, accidentat grav la călcâiul lui Achile.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button