Gloria LT Cermei

Anca: „Foarte mulțumit de joc, intrăm cu moral ridicat în săptămâna meciului cu Lipova” v.s. Țălnar jr: „Nu mai e vorba de clasament, ci de orgoliu”





Gloria Lunca Teuz Cermei și-a făcut bine treaba pe terenul „lanternei roșii” și, profitând de eșecul Dumbrăviței la Deva, a urcat din nou pe podium. „Dubla” lui Capătă și golul lui Dolga au așezat lucrurile până în minutul 53, reușita din final al lui Drăgan a contat doar la capitolul statistică.


Cermeianii au surprins puțin așezarea cu două vârfuri în deplasarea de pe „Stadionul Dragostei”. Lângă golgheterul Capătă a apărut încă din start Matiș, iar atacantul timișorean a obținut două penalty-uri și i-a pus mingea pe cap lui Dolga la primul gol. „Am gândit acest meci într-o notă ofensivă, cu două vârfuri, pentru a ține mingea departe de linia de apărare unde avem ceva probleme de efectiv. Ne-a ieșit foarte repede, am dat primul gol repede și ne-am putut desfășura în voie contra unei echipe obligate să iasă la joc. Remarc evoluția tuturor jucătorilor, au fost determinați cu toții. Mă bucur, bineînțeles, și pentru atacanți și-au făcut excelent treaba. Capătă a înscris de două ori, iar Matiș a fost practic coautor la toate cele trei goluri ale noastre. Sunt foarte mulțumit de joc, intrăm cu un moral ridicat în săptămâna în care pregătim meciul cu liderul din Lipova”, a spus Radu Anca, tehnicianul divizionarei terțe arădene.

Echipa lui Mihai Manea a înregistrat al 4-lea eșec la rând în retur și al 10-lea din tot atâtea meciuri pe teren propriu. CS Ocna Mureș dezamăgește de la o etapă la alta și este condamnată la retrogradare cu numai două puncte strânse. „A fost un meci în care am dorit să arătăm altfel, l-am și pregătit în acest sens. Le-am transmis multe băieților, însă criza la noi se adâncește, nu reușim să ne mobilizăm. Concluzia băncii tehnice este culpa comună a tuturor celor care se ocupă de echipă, ne asumăm greșelile. Noi ca antrenori nu cedăm, să vedem ce se dorește la club. Însă, dacă cei care au venit nu înțeleg că au fost aduși să schimbe fața echipei și fața jocului, o să facem anumite modificări în echipă și o să joace doar cei care se implică și se dăruiesc 100 la sută. În situația în care suntem avem nevoie de atitudine în teren. Aici nu mai e vorba de matematică în clasament, e vorba doar de orgoliu. Pe fondul blocajului psihic, apar și micile ciupeli din partea arbitrilor, întrucât am avut un penalty la 0-1, iar peste 3 minute au primit adversarii o lovitură de pedeapsă ușor acordată, plus neșansa. Toate corelate duc la un parcurs dezamăgitor. Toate lumea trebuie să înțeleagă că în situația în care suntem e nevoie de atitudine”, a declarat George Țălnar, secundul ultimei clasate, pentru ziarulunirea.ro.

Cermeiul a câștigat mai clar partida de astăzi, din deplasare, contra „albanezilor” din Ocna Mureș, decât pe cea din tur. În toamnă a fost 1-0, prin reușita lui Vlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button