Fotbal judetean

Schimb pe podium în nuanțe „roș-albe”: UTA II – Victoria Zăbrani 6-4





Trupa lui Sandu Gaica și Adi Ungur a bifat a treia victorie din tot atâtea meciuri disputate în 2019. În primele două jocuri ale anului, arădenii învinseseră cu 3-2 la Socodor și 1-0 la Ineu.

UTA II a trăit după-amiaza de azi, în etapa a 21-a a Ligii a 4-a, la cote intense în compania Victoriei Zăbrani, pe care a luat-o tare de la primele secvențe. Oroian a deschis scorul din penalty (4), apoi imediat Merian a înscris pentru 2-0 cu șut frumos, la colțul lung, din stânga suprafeței de pedeapsă (6).

Trupa lui Leo Pința a reacționat repede, Gherghel a redus diferența din a doua lovitură de pedeapsă a meciului (8). Odată tras semnalul revenirii, Victoria a întors scorul la 3-2 în favoarea ei, prin reușitele lui Pașcu (19) și Mandache (28).

Tânăra gardă roș-albă a fost mai percutantă în debut de act secund. Nistor a făcut 3-3 (55). După numai trei minute, UTA II avea din nou avantaj, 4-3, grație golului înscris de Truță. Din nou a venit rândul echipei din Zăbrani să reintre în joc, experimentatul Bier a egalat la patru (62).

Utiștii au rămas preocupați de ofensivă, așa că finalul a fost al lor, cu încă două goluri. Oroian și Nistor aveau să-și treacă fiecare câte un gol în cont (minutele 84 respectiv 87) și, după 6-4 scor final, în vestiarul băieților lui Gaica și Ungur era bucurie enormă! „Victoria e meritată, nu cred că o punem la îndoială. În afară de angajamentul fizic, capitol la care, într-adevăr, ne-au bătut, fiind mai puternici, ca și joc cred că am fost peste Zăbrani. Iar golurile le-am înscris din niște faze frumose”, a sintetizat Sandu Gaica întâlnirea de pe ICRTI pentru uta-arad.ro.

Zăbraniul pierde cea de-a doua deplasare consecutivă și odată cu ea și locul 3 în clasament, chiar în fața adversarului de astăzi. „Am luat goluri pe greșeli individuale. După accidentările celor trei titulari s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Va fi foarte greu și în continuare, probabil Pașcu își va reveni, dar cu Bier și Simion e ma greu un pic. Va trebui să găsim soluții, de aceea suntem la echipă, trebuie să mergem mai departe”, a fost reacția scurtă a lui Leo Pința, „principalul” Zăbraniului.

Formații:

UTA II: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, I. Gavrilă – Truță, A. Gavrilă, Rădulescu, Merian – Nistor, Oroian (90 Andrieș).

Victoria: Mureșan – Pașcu (53 Țop), Bier (71 Hojda), Hodan – Takenori (90+1 Goț), Simion (77 Bubuș), Nibu, Gherghel, Topai – Mandache, Băd.

Arbitri: Alin Deac – Gabriel Hărduț, Alexandru Pătrăuță. Observatori: Daniel Scridon, Marius Alexa.

Sâmbăta viitoare, UTA II merge la Păuliș, iar Zăbraniul găzduiește Săvârșinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button