Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

Încă o zi până la derby-ul Cermei – Lipova: „Să simțim aerul locului 1” v.s. „Le doresc să-l simtă cândva!”





Lipova – 42 de puncte, Cugir – 41, Cermei – 40, de aici se reiau întrecererile seriei a IV-a a Ligii a 3-a. Etapa din weekend aduc față în față două dintre ocupantele podiumului, atracția fotoliului de lider fiind mare. Pentru a doua săptămână consecutivă, mai precis după insuccesul de la Dumbrăvița, ce s-a legat și cu remizele de la Sebiș și Deva, „șoimii”  își pun în joc poziția de lider. Asta după ce au dominat destul de auritar prima parte a sezonului.

Gloria Lunca Teuz Cermei este una dintre formațiile ce atentează la acest loc 1, deși ar fi nevoie și de o minune a Devei pe terenul Cugirului. „În primul rând, vrem să fim gazde primitoare pentru colegii noștri de la Lipova, iar meciul dintre noi să facă o bună propagandă fotbalului. Dincolo de rivalitatea normală dată de o competiție sportivă, până la urmă e un joc, sperăm să fie și un spectacol, iar cel mai bun să câștige. Bineînțeles, am vrea ca aceia să fim noi, pentru a simți și noi aerul locului 1. Altfel, Lipovei și președintelui Pop le dorim mult succes, însă de abia după acest meci. Și, dacă tot s-a vorbit că la meciul tur le-am fi dat băieților primă dublă pentru a câștiga la Pîncota, acum vom oferi doar ceva simbolic și o gustărică după meci”, a punctat Petre Bulza, președintele „sămădăilor”.

De partea cealaltă, Radu Pop a fost cât se poate de succint: „La rândul nostru, le transmistem multă baftă celor de la Cermei și le dorim cu sinceritate să simtă cândva aerul locului 1”.

Arbitrii derby-ului arădean de Liga 3-a sunt Cristian Codrea și Ștefan Lar, ambii din Baia Mare și Paul Pojar, din Cluj. Observatorii FRF vin din Timișoara, în persoana lui Nicolae Grigorescu, respectiv Hunedoara – Teodor Biriș.

3 comentarii

  1. Două echipe arădene se luptă între ele pentru a câștiga a treia echipă care este din alt județ.
    Să vedem ce va fi.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button