UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA trece de la fostul lider la codașa din Balotești: „Inimă, suflu și determinare!”





Apele ar trebui să se separe puțin pentru UTA cu ocazia deplasării de la Balotești. În anul 2019, echipa fanion a Aradului a fost una a contrastelor, obținând trei succese și bifând tot atâtea înfrângeri, așa că e greu de prevăzut care va fi fața ce urmează a fi afișată sâmbătă, la „matineu”.

Teoretic, „roș-albii” ar trebui să plece cu prima șansă contra ilfovenilor de pe locul 18 (retrogradabil), însă Cristian Păcurar avertizează: „Întâlnim o echipă rănită prin de poziția pe care o ocupă în clasament, dar un adversar ce ne-a învins acasă, în tur, după ce am avut meciul de Cupă cu Poli Iași, cu prelungiri și cred că va mai greu decât meciul cu Snagov. Factorii care mă duc la această concluzie sunt poziția lor din clasament, terenul foarte rău, eventuala relaxare a jucătorilor noștri după victoria cu liderul Snagov și – bineînțeles – absențele”.

Pe de altă parte, „secundul” arădenilor știe ce ar trebui făcut pentru ca echipa „roș-albă” să lege două rezultate pozitive. „Cel mai important este ca băieții să rămână la fel de motivați, să aibă aceeași atitudine, aceeași agresivitate și dorință, să avem inimă, suflu, să fim determinați. Chiar dacă Baloteștiul a pierdut multe meciuri, am văzut că sunt destul de periculoși. Să nu uităm că anul trecut, pe final, au învins cu 4-0 pe FC Argeș.  Apoi, mai trebuie să ne amintim că au fost probleme și discuții la meciul lor cu Farul. Și mai trebuie să luăm în calcul ceva. Pentru o echipă ce vrea să pună mingea jos, terenul lor este un impediment. Am pregătit multe lucruri, pe lângă cele uzuale, ce le facem meci de meci, căci trebuie să surprindem cu ceva”, a adăugat Păcurar, care – însă – nu a dorit să dea nume când a venit vorba despre fotbaliștii cheie ai ilfovenilor, ci a spus doar atâta: „Baloteștiul este periculoasă în zona 3 de teren, acolo au trei-patru jucători care fac jocul. Au și un stil propriu pentru acel teren, trebuie să fim atenți la toate detaliile”.

Teoria legată de suprafața de joc stă și nu prea în picioare, atâta timp cât Baloteștiul nu a câștigat niciun un punct acasă în 2019. Singura victorie a trupei lui Mihali s-a înregistrat pe 2 martie, în „fieful” celor de la Daco-Getica. Chiar formația din cartierul Colentina e una dintre formațiile aflate în vizorul „roș-albaștrilor” pentru a fi întrecută pe loc de salvare, distanța până la ea fiind acum de 7 puncte.  În fine, față de Campioana Provinciei sunt de 16 lungimi de undă. „UTA e favorită sâmbătă, nu se pune problema de acest lucru. E o echipă cu jucători valoroși, au făcut transferuri bune în această iarnă, iar noi ne chinuim de la etapă la etapă. Am început returul cu o victorie la Daco-Getica, dar mai apoi am pierdut pe nedrept cu Farul, Brăila și ACS Poli, după ratări incredibile și greșeli de arbitraj. Au fost mult prea multe greșeli de arbitraj împotriva noastră în acest retur, s-au acordat cinci penalty-uri în șase meciuri, plus trei cartonașe roșii” , ne-a declarat în umră cu două zile Gheorghe Mihali.

Flămânzeanu (suspendat), respectiv Stahl, Coulibaly (accidentați) și Șeroni (suspendat) sunt absenții întâlnirii din cadrul rundei cu numărul 28 a ligii secunde ce începe sâmbătă, la ora 11.

Formații probabile:

Balotești: Fulga – M. Neagu, G, Mihai, Marciuc, Voineag – M. Ghiţă, Bragă, C. Predescu, R. Licu – Vas. Mihai, Al. Stoica.

UTA: Bodea – Ivan, El Hasni, Melinte, Copaci – Neagu, Hrezdac (Matei) – Ciucur, Miculescu, Kanda – C. Rus.

Arbitri: Claudiu Marcu – Erchian Ionus, Florin Iacob (toți Constanța). Rezervă: Valentin Naidin (Tr. Măgurele).

Observatori FRF: Lucian Cîrjă (Constanța), Liviu Seceanu (Galați).

sportarad.ro vă ține la curent cu desfășurarea evenimentelor în format live-text.









9 comentarii

  1. Se întoarce roata Mici sau mai mari necazurile ,par sa mai meargă și pe la Balotești. Am fost aici la un meci când pleca Petre.Atunci el singur i-a bătut Doi spectatori de la gazde vorbeau între ei ,,Dacă ne bat ăștia ,ăla marca ” și arăta spre Petre . El le-a dat 4 !! Terenul lor cu greu ar primi vreun calificativ Noi ca spectatori nu am sesizat la prima vedere vreo anomalie. Două porți ,marcaj corect o tribuna semeață din tabla luată parca de la fier vechi plus un puști care distribuia foi volante cu formațiile. Jucătorii știu că asemenea ,,,ambuscade” te pot lovi imediat că pe vremuri partizanii Trebuie să profităm și să ștergem rezultatele negative cu ei. Pronostic normal și așteptat 2 !! Hai UTA !!

    0
    0
  2. Păcurar ăsta e bun vorbitor, nu știu cât de bun antrenor este.
    Inimă, suflu și determinare trebuie să aibe orice fotbalist, fie că e amator sau profesionist.
    Ai noștri sunt profesioniști(?).
    Rău am ajuns, atâtea probleme și pentru acest meci cu o echipă slabă, chiar foarte slabă.

    0
    0
  3. Astia de la Balotesti au echipa slaba dar avand in vedere ca, terenul este unul destul de prost , eu merg pe un x 2 , sper sa nu fie vreo surpria la Balotesti , vom vedea, HAI BAIETII, UTA UTA UTA , VICTORIE !!!

    0
    0
  4. Stadionul gata îl vedem in vise. Restul sau realitatea se vede ca un decor de film care din fața zici că e un oraș ,dar in spate sunt materiale ,mucava ,elemente care nu mai folosesc ,cabluri plus trei ,patru tehnicieni de la sonorizare și lumini . Marea speranță rămâne pt. începutul ediției următoare ,când sunt programate și inaugurarea noului stadion și o echipa de promovare Ar fi cu adevărat o afacere mai exacta ca o treabă nemțească .!!

    0
    0
  5. Daca Doamne ferește luam bataie mâine la Balotesti, numai bine avem scuza terenului jalnic. Pentru Păcurar, e un fel de „sa nu ziceti ca nu v-am zis” si pac s-o scos, dar uita ca si adversarii joaca pe acelasi teren cu ai noștri, si ca tot aceeasi adversari ne-au batut in tur la Arad, pe teren sintetic. .. sau, atunci ne-au batut ca nu s-a jucat iarba, nu?!? In concepția lui Păcurar se prea poate sa fie acesta motivul.. In loc de motive patetice, mai bine căutați sa obțineți victoria cu orice preț ca sa ne mai spalam din pacatele cu „no name” (acum 4 ani) , Balotesti! Succes băieți!

    0
    0
  6. Si eu zic ca, maine ar trebui ca baietii sa castige in fata jucatorilor din Balotesti dar pt. asta trebuie multa ambitie si determinare cum au jucat in fata Snagovului altfel, va fi greu de castigat !!!

    0
    0
  7. Domnule Cristi Pacurar,inteleg ca Balotestiul este ca un animal ranit la acest joc dar si dumneata trebuie sa le transmiti jucatorilor la fel de bine ca, si UTA. este ranita de cei de la Balotesti care au castigat la Arad pe Motorul cu 2-0 umilind atat pe jucatori cat si pe fanii UTA.-ei, fara sa dai vina pe teren ,pe absente care au fost si meciul trecut in afara de Seroni ,dar si ei au un jucator important suspendat pe Flamanzeanu, deci nu trebuie sa iti fie frica de acest meci ci trebuie sa le inspiri multa incredere, ca, au ei 3-4 jucatori care le fac jocul ,nu este o scuza pt. ca si UTA. are mai multi jucatori valorosi ca ei individual , asa ca, UTA. nu are voie sa piarda maine, cel putin un egal trebuie sa scoata pt. ca, apoi vine Pandurii Tg. Jiu la Arad, se va deplasa la Metaloglobus si apoi vine Chindia, deci vin meciuri si mai grele pt. UTA. !!! Sa fie bine si UTA sa CASTIGE !!!

    0
    0
  8. Balotestiul,echipa pacii ne-au cam tavalit in ultimul timp,,cum necum…Acum mergem peste ei,jumi-juma,seniori-juniori…cu dorinte enorme si cica ar trebui sa fim favoritii!Doamne ajuta,asa sa fie!!!.Sunt disperati acum,la fel cum eram noi cand veneau peste noi si ne umileau…Se mai schimba roata morii….Daca as spune 2 solist,mi-ar fi teama..dar daca-i calarim de la inceput,nu avem cum sa pierdem….Frumos ar fi….
    Hai baieti!Hai UTA!Poate Bodo se descatuseaza….Cipri?….baga-o in ate!Hai!Inca o dedicatie pentru noi suporterii si pentru Mister Popica….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button