Rugby

CS Universitatea, cu mulți juniori pe teren, nu a avut nicio șansă la Galați





Rugbiștii arădeni au pierdut orice șansă de a termina în frunte play-outul ligii Diviziei Naționale după etapa din weekend. Bazându-se pe mai mulți juniori, CS Universitatea a fost depășită clar, 52-8, pe terenul celor de la CSM Galați și rămâne să-și dispute poziția secundă cu Sibiul, pe terenul căreia va juca pe 12 mai.

Revenind la meciul de pe Dunăre, „stundenții” au avut și ghinion și asta pentru că doi dintre titulari s-au accidentat în primele minute de joc. „Aripa Burai și juniorul Lucanu s-au cerut afară și, în condițiile în care oricum nu am contat de la bun început pe alți patru titulari la Galați, a venit această înfrângere puțin usturătoare. Dar, am avut și noi câteva faza frumoase de rugby, juniorii încep să prindă tupeu și asta mă bucură”, ne-a mărturisit Marian Grindei, antrenorul-jucător al CS Universitatea.

Punctele arădenilor la Galați au venit de la Marinca (eseu) și Szucs (lovitură de pedeapsă).

Altfel, să mai spunem că după câțiva ani de secetă, CS Universitatea a primit din nou bani de la Primăria Arad, respectiv 220.000  de lei pentru proiectul „Reconstrucție în rugby-ul arădean 2019”. Fondurile ar trebui să ajute formația arădeană să ridice puțin ștacheta din vară, deși e greu de crezut că se va putea vorbi de revenirea în Superligă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button