UTA Arad

Matei are umărul dislocat, arbitrul nici nu a dat fault la contactul dintre utist și Gunie





UTA a fost nevoită să opereze o primă schimbare în „11-le” de start al disputei cu Energeticianul după numai 15 minute. Cristinel Matei, unul dintre cei șapte fotbaliști seniori deplasați în Valea Jiului, s-a resimțit în zona umărului după un contact cu Gunie și a cerut înlocuirea. În locul fotbalistului de 23 de ani sosit de la Astra II Giurgiu în vara lui 2018 a intrat juniorul Damian Isac, care avea să irosească trei ocazii importante în contul echipei sale.

Matei a acuzat dureri pe tot drumul de întoarcere la Arad, astfel că aseară a ajuns la Spitalul Clinic Județean. Aici s-a constatat că are umărul dislocat și i s-a ales cu o atelă de Sărbătorile de Paști. Medicii i-au prescris cel puțin o săptămână de repaus, așa că prezența sa pe teren sau măcar pe bancă la derby-ul cu ASU Poli e puțin probabilă. „Se întâmplă și astfel de accidente, dar ne-a deranjat că arbitrul nici măcar nu a dat fault la acel duel dintre jucătorul nostru și fundașul lor dreapta. Arbitrajul a fost așa și așa, dar nu mai are rost să comentăm. Dacă transformam în gol măcar una-două dintre ocaziile create la 1-2 vorbeam azi de două puncte în plus în clasament”, a menționat Cristian Păcurar, antrenorul secund al „roș-albilor”.

Formația arădeană nu va avea jucători suspendați în derby-ul Vestului și asta pentru că Rus a evitat primirea celui de-al patrulea „galben” al sezonului, iar El Hasni, celălalt utist aflat la limită, nici măcar nu a făcut deplasarea în Vale. În schimb, Copaci, Costin și Melinte și-au ispășit etapa de suspendare și ar trebui să fie la dispoziția staffului tehnic, ca și El Hasni și Ivan, care au acuzat probleme medicale în ultima săptămână. În tabăra timișorenilor, se pare că tocmai căpitanul Mera va fi suspendat.

3 comentarii

  1. Cu toate panzele …jos. !! Confruntări cu miza mica si accidentări de serviciu. O întindere ,o dislocare , o suspendare și totul se îndreaptă spre ieșire din sezon. Cu bune ,cu rele trebuie trasa și linia de sosire . Mai puțin cu premii și mai mult cu instalarea de schele de reparații de consolidare și nu de ,,,zugraveli”’ cum a fost pina acum . Agenda încărcată la club ,pe care sperăm să o cunoaștem chiar înainte de vacanță .Se incepe cu un punct ,sperăm rezolvat ,siguranță financiara !!

    0
    0
    1. D-le @Ionescu Gavrila….comentariu pertinent,,,,se spune in general complet,dar inexact,totusi Like din partea mea.Uitati amanuntul principal…..Va las ca sa-l punctati dvs….O accidentare,o suspendare,o nemultumire..dar…..?????Astept sa completati principalul…
      Cu stima si respect…de aici a inceput neanceperea dorita in mini-retur….Va plac parafrazarile si versurile,deci…..”To be or not to be?”Hmmmm….Uite orbul,scoate-i ochii….cum???
      Vrem revenirile accidentatilor Coulibaly,Manea,dar oare mai lipseste cineva?Ce parere aveti?

      0
      0
      1. OK ! D-ului GIRO. Să vă trăiască familia și ….echipa. !!! Mai spun cate o amintire pe care o dedic pasiunii pt. UTA . Veneam la Arad Pe strada Horia era un hotel mic,fara nume Puneam una de 25 lei in buletin la recepție Și acum îmi aduc aminte.,pe recepționer îl chema Matusinka ! Îmi zicea daca întreabă cineva sunteți de la județeană !! Era un ,,23” august . Toate fabricile grupate jos la Teatru și chiar UTA cu Domide defilau. Tribuna in fata la primărie ,apoi o desfăceau Eu sunt de virsta lui Gigi Domide. La 16 ani el se pregătea să intre la echipa mare ,eu deja eram susținător . La multi ani !!!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button