Șoimii Lipova

E primăvară și în deplasare pentru Lipova! Leucă: „Ne-am bătut până la ultima fază” v.s. Sabău: „La 3-0 ne-am relaxat, apoi ne-am mobilizat și la presiune”





Giarmata e prima deplasare a primăverii din care Șoimii Lipova s-a întors cu toate punctele. Dar, viceliderul seriei a IV-a a trăit periculos și asta după ce a avut 3-0 la pauză.

Timișenii au revenit în joc până în minutul 62, însă fără a pune mâna pe vreun punct până la final. „Felicităm adversarul pentru victorie. A fost un meci disputat, o repriză a doua plăcută pentru public, dar nu am reușit să ne revenim din șocul celor trei goluri luate prima parte. De fapt, după ce am luat golul de 0-1, am cedat și am mai luat două. La pauză le-am spus jucătorilor mei că mai prost de atât nu se poate, a fost cea mai slabă repriză de la începutul campionatului. Dar, în cele din urmă, au fost două reprize diametral opuse. De abia în a doua am dat dovadă că avem jucători cu caracter, nu am cedat lupta și ne-am bătut până la ultima fază. Și, până la urmă, scorul reflectă clasamentul, o să vedem în jocurile următoare ce putem face. Vom mai lua puncte, dar sper să le luăm repede pentru a nu avea emoții chiar până la ultima etapă. Nu văd cum am putea fi noi una din echipele retrogradate, cred că avem un joc consistent și chiar frumos în unele momente”, consideră Răzvan Leucă, antrenorul celor de la Millenium Giarmata.

Lipova e singura formație ce ține pasul cu noul lider, CSM Școlar Reșița, iar după eșecul Dumbrăviței la Hunedoara e cât se poate de clar că lupta pentru promovare se va da în doi. La Giarmata, „șoimii” păreau să zboare lin, dar ceva s-a întâmplat până la pauză. Totuși, scopul a fost atins. „Am făcut un joc bun, am marcat de trei ori și am mai avut și alte ocazii mari. La 3-0 ne-am relaxat, ne-am permis să ratăm și un penalty, iar gazdele, nemaivând ce pierde, au pus presiune pe noi. A venit acel penalty, după care au mai dat un gol și sigur că au reintrat în joc. Noi am ratat vreo 4-5 ocazii imense, toți atacanții au vrut să dea gol și când toți vor, nu dă niciunul. Dacă am fi marcat era cu totul altul finalul. Dar, tot răul spre bine, căci am văzut și o altă față a echipei. Ne-am mobilizat și la presiune și nu am luat gol până la final”, a spus Flavius Sabău, tânărul antrenor al „alb-albaștrilor”.

În ultimul meci acasă înaintea vizitei celor de la Reșița, Lipova o întâlnește pe Unirea Alba Iulia, echipă ce s-a mai liniștit după succesul de azi cu Ocna Mureș.

Un comentariu

  1. Echipa matura a fost echipa oaspete . Scorul putea fi exagerat de mare poate scorul campionatului la cat s-a ratat . Iar golurile lor au fost norocoase . 11m la limita careului si a cazut in careu iar golul doi un sut bunicel deviat in proprie poarta . In rest nimic . Oaspetii au facut concurs care rateaza mai frumos .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button