Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 32-a: Puncte binefăcătoare pentru Farul, de Paști!





Joi

Chindia Târgovişte – Academica Clinceni   1-0

L. Mihai 20

Vineri, ora 11

Luceafărul Oradea – CS Mioveni   2-2

G. Paraschiv 30, V. Pop 57 / Herghelegiu 8 și 41 (pen.)

Energeticianul – UTA Arad   2-2

Tudorache 4, Al. Popescu 90+3 / Kanda 58, Rus 71

Metaloglobus Bucureşti – Sportul Snagov  1-0

O. Herea 81

Pandurii Târgu Jiu – CS Baloteşti   4-0

Ddoi 2 și 29, Blejdea 34, Hery Kim Du-Ho 88

Aerostar Bacău – Dacia Unirea Brăila   9-0

Valentin Buhăcianu 2′, 6′, 61′, 89′, Ionuţ Chirilă 8′, Rareş Băluţă 54′ – autogol, Alexandru Ciocâlteu 56′, Cătălin Vraciu 65′, Alexandru Pop 87′

Vineri, ora 18,30

Universitatea Cluj – Ripensia Timişoara   2-3

C. Gavra 22, Hațiegan 55 / A. Dumiter 26 și 50. O. Drăghici 90+8

Vineri, ora 19

ASU Politehnica Timişoara – ACS Poli Timişoara   0-1

Chemin 54

Sâmbătă, ora 12

Petrolul Ploieşti – Daco-Getica Bucureşti  1-3

Arnăutu 30 / M. Stancu 17, Nsiah 38 (pen.), R. Grecu 41

Duminică, ora 11

FC Argeş – SSC Farul Constanţa 0-1

R. Miranda 49

 

Clasament

 

Etapa următoare (4-6 mai): Pandurii – Luceafărul, Baloteşti – Metaloglobus, Academica Clinceni – Energeticianul, Ripensia Timişoara – Aerostar Bacău, Dacia Unirea Brăila – FC Argeş, Daco-Getica – CS Mioveni, UTA – ASU Poli Timişoara, Farul – Petrolul, ACS Poli Timişoara – Universitatea Cluj, Sportul Snagov – Chindia Târgovişte.

Foto: George FLUŞTER / Mediafax foto

8 comentarii

  1. Cam cei trei actuali din frunte vor lupta sa scape de baraj și să intre direct. Clinceni. de la un 90% promovare ,a trecut la 60% . Mai greu ar intra și Petrolul la ,,,bataie” Nu mai are timp . Clinceniului cel mai slab lider din ultimele ediții. O echipa de locul arădenilor ,8 ajunsă pe primul Asta și pentru că echipa după 8 ,UTAa avut probleme de locurile 15 ,16 !!!!

    0
    0
    1. Gata sa ,,murim ” după Gavra. Ce am văzut nu poate fi crezut. Dacă rata așa David Popa ,sarea peluza pe el. Universitatea sub comuna Recea la impresia artistică !!! Sperăm ca asta să facă UTA . Nu are nimic dacă mai repetam și noi ispravă Ripensiei ! Antrenorul ei declară că vrea să termine înaintea UTA-ei. O formă mascată de a se. cere la Arad !!

      0
      0
  2. Daca Petrolul si U, Cluj nu sunt in stare sa promoveze, atunci intra CHINDIA si Clinceni dar ilfovenii inca mai au emotii pt. ca mai au meciuri destul de grele pana la final cu U, Cluj, Petrolul, Fc. Arges !!!

    0
    0
  3. Paralele. . Ca și în Arad ,în Constanța nu are susținere un fotbal de prim rang . Altfel nu te pui cu ei .Oraș de mărimea doi,Constanta ,nu a cochetat vreodată cu locuri fruntașe. Bijuteria lor apărută de niciunde rămîne Hagi ! Ruperea lui de Constanta e rana cea mai vizibilă din liga românească . Am o amintire plăcută de la o partida. FARUL –UTA 1-1 de prin ’62 . Cu KOSZKA ,imperial și marcator MIRCEA SASU cel mai bun virf după MIHAI TIRLEA-senior. Urmau TOMES ,și DONCIU . Ca o curiozitate. Cipri RUS nu e cu nimic inferior. !!!!

    0
    0
    1. Hagi nu s=a rupt” de Constanta, Constantenii i-au dat numele lui Hagi stadionului din Constanta, apoi l-au retras. Mare rusine si un gest…inacceptabil ! Cit despre UTA, varianta 1962 si eu..” am prins-o”. Fara a fi fost o pretendenta la primele locuri era o echipa „mandra „, cu fotbal placut,, cu jucatori tehnici.O tempora !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button