Stranieri aradeni

Gol important pentru Petre de Paști: Esbjerg își securizează locul de Europa League + VIDEOCa și în sezonul regulat al Superligii daneze, Esbjerg a dispus de Brondby printr-un gol reușit de Adrian Petre. După succesul cu 2-1 din luna februarie, de pe teren propriu, a sosit și cel de astăzi, din deplasare, în cadrul play-offului

De Paști, Petre intrase pe teren în minutul 72, iar 11 minute mai târziu a înscris printre picioarele portarului advers din centrarea lui Brink. Cele trei puncte îi securizează nou promovatei Esbjerg poziția a treia, de Europa League. ”Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ajutorul din fiecare clipă și momentele frumoase trăite în meciul de azi. Paște minunat, România! Hristos a înviat!”, a fost mesajul psotat de atacantul de 21 de ani pe pagina sa oficială de Facebook.

Fostul utist Adi Petre, transferat de „delfini” în vara anului 2017 pentru o jumătate de milion de euro, ajunge la 8 reușite stagionale și se anunță o „piesă” de bază a României Under 21 la „europenele” din vară, din Italia.

Video cu reușita de astăzi a lui Adi Petre:2 comentarii

  1. O confirmare externă a unui fotbalist inca de perspectiva. Mindria justificata a școlii de fotbal arădean. Petre in afara de talent are și o inteligenta a meseriei Nu se oprește din munca de șlefuire a realizărilor El știe că un 8 sau 9 ,ca nota pe aici ,,afara e 6 !! Nordul Europei ,cu nivelul lui de trai ,presupune seriozitate și mai ales dăruire in profesii Ne mîndrim. cu Petre și-l urmărim ! Bafta El joaca cu Brondby ,noi cu Brăila !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button