Utiștii sunt alături de Țucudean, care ar putea suferi o nouă intervenție la inimă la o Clinică din Austria: „Sperăm să-și revină rapid, e atacantul naționalei!”


CFR Cluj și-ar putea pierde definitiv golgheterul pe finalul încins de sezon, în care își joacă titlul de campioană a României. George Țucudean nu s-a simțit în stare să joace luni seara, cu Viitorul Constanța, acuzând din nou o accelerare nejustificată a pulsului. De fapt, atacantul arădean se confruntă cu aceeași problemă de acum o lună de zile, când a suferit o ablație (intervenție pentru anularea unui punct din zona inimii, cu potențial de extrasistole) la o clinică din Austria.

Țucudean și apropiații săi nu au stat pe gânduri și au făcut o nouă programare la o clinica din Viena. Probabil, fotbalistului îi va fi montat un holter, un aparat de monitorizare a activității inimii pentru 24 de ore și, în funcție de rezultate și de opinia doctorilor, puternicul vârf ar mai putea suporta o ablație.

Bineînțeles, fotbalistul e mai îngrijorat ca acum câteva săptămâni, căci a crezut că scăpase de această problemă și nu-și poate ajuta echipa în sprintul final spre cel de-al cincilea titlu de campioană din istorie. „A trebuit să mai țin echipa pe teren ca să exersăm fazele fixe de la capăt, cu Costache în locul lui Țucudean!”, a povestit antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, după disputa cu Viitorul lui Hagi de luni seara.

Vestea că Țucudean are din nou probleme la inimă a ajuns repede și acasă, la Arad, unde George are mulți prieteni și foști colegi de la echipele de copii și juniori. „Am înțeles că e plecat în Austria, îi ținem pumnii să-și revină rapid. Sperăm să-l revedem cât de curând din nou pe gazon, căci e cel mai bun atacant român în acest moment și echipa națională are nevoie de el”, a spus Cipri Rus, căpitanul „Bătrânei Doamne”, coleg de generație cu Țucudean la Atletico.

1
0

2 thoughts on “Utiștii sunt alături de Țucudean, care ar putea suferi o nouă intervenție la inimă la o Clinică din Austria: „Sperăm să-și revină rapid, e atacantul naționalei!”

  1. Însănătoșire grabnică! Marea pierdere pt clujeni ar putea fi un câștig pt UTA, fiindcă Țucu a declarat că după ce se va lăsa va investi la UTA! Să sperăm că totuși se va face bine, și va mai marca pt națională!

    0

    0
  2. Cred ca George ar fi trebuit sa apeleze la o clinica unde si alti fotbalisti s-au tratat de problema asta Exista desigur posibilitatea ca nu intreg tesutul care ii provoaca extrasistole sa fi fost prins, insa, la sportivi, care au inima hipertrofiata, de efortul fizic , problema nu este aceiasi ca si ;la cei care nu sint sportivi. Multa sanatate George !

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.