Fotbal judetean

Liga a V-a, etapa a 25-a: Schimbare de lideri, Zădăreni și Beliu profită de pașii greșiți ai Semlecanei și Tîrnovei!





Seria A

Viitorul Pereg – Șoimii Livada  1-0

Atletico Arad – Unirea Șeitin  2-3

Olimpia Bujac – Semlecana Semlac  2-2

Luceafărul Munar – F.O. Sînpetru German  4-7

CS Aluniș – CS Dorobanți   3-1

Mureșul Zădăreni – Gloria Secusigiu  4-1

Voința Macea – Înfrățirea Iratoșu   5-3

Aqua Vest – Șoimii Lipova, miercuri 22.05, ora 18.00

Clasament

Etapa următoare (25-26 mai): Livada – Macea, Iratoșu – Bujac, Semlac – Zădăreni, Secusigiu – Munar, Sînpetru German – Aluniș, Dorobanți – Aqua Vest, Șeitin – Pereg, Lipova – Atletico. 


Seria B

Podgoria Șiria – Cetate Dezna 5-2

FC Zimandu Nou – Unirea Gurahonț 7-2

CS Beliu – Flacăra Țipar 5-1

Victoria Seleuș – FC Sântana 2-1

Avântul Târnova – Crișul Alb Buteni 2-5

Viitorul Șepreuș – Podgoria Ghioroc 5-2

Viitorul Satu Nou – Frontiera Pilu 7-2

Olimpia Bocsig a stat.

Clasament

Etapa următoare (25-26 mai): Gurahonț – Satu Nou, Dezna – Bocsig, Ghioroc – Târnova, Buteni – Seleuș, Sântana – Beliu, Țipar – Zimandu Nou, Pilu – Șiria. Șepreuș va sta.









34 comentarii

  1. CE AU FACUT ARBITRII CU IRATOSU LA MACEA. RUSINEA RUSINII. Cu totul ca se stie ca Iratosu nu are de gand sa promoveze. AJEFISTILOR, ASTEPT REACTII DE LA VOI. ORDINARILOR.

    0
    0
  2. Hai ca ati avut arbitrii buni . Ce putea sa faca ? In momentul de fata macea cred ca este cea mai buna echipa din seria A. exceptand poate ….

    0
    0
        1. Pensionarule tu l-ai auzit pe gunoiul ăla de Flore zis antrenor cum striga la jucători lui să le rupă picioarele la copiii de la Iratosu ?

          0
          0
        1. Dar nu poți sa vi sa spui ca macea e cea mai buna când este pe locul 12 ..ce caută acolo cea mai buna echipa din campionat .. ziceam de zadareni in acest retur !

          0
          0
          1. Ce tot vreti cu Iratosu de va incordati atat, acceptati infrangerea, sa nu va mai aud ca v-au furat arbitrii ca o fost 4-0 la pauza, voi daca nu va amintiti va spun eu ati dat 3 goluri -unu autogol l-a dat un jucator de la Macea, unu ati dat intradevar la o invalmasala in careu si unu dintr-un 11 m acordat usor, sa zice-ti mersi ca ati scapat cu 5 goluri ca puteati lua vreo 8 lejer. Iratosu a jucat in acest meci 20 minute de fotbal, cand Macea s-a relaxat avand un avantaj de 4-0, in rest jenant. Sa va fie rusine de mincinosi.
            P.S. Voi daca bateti cantati ca si cand ati fi luat cupa UEFA, iar cand pierdeti dati vina pe arbitrii.

            0
            0
      1. Am vazut eu 2 amicale ale voastre in care ati fost tavaliti rau si un meci de campionat castigat cu chinuiala . Nu e cea mai buna echipa . Este si mai buna mai omogena mai constructiva decat a voastra . Asta e parerea mea

        0
        0
  3. Spectator neutru da aduti aminte și tu ce scor a fost în tur la Iratos ???ați luat vreo 7 cred dacă nu mă înșel 7-1 ,si mai uitate câte puncte are Macea si cate puncte are Iratosu ????Macea 32 , Iratosu 51 ,hopaaa e dureros ca niște copii talentați va bat pe unde va prind pe toți din Serie ,dar câteodată își mai baga dracu coada si in arbitri ,ca doar la Macea e ca in Kosovo ,numa topoare si înjurături ,scuipaturi ,amenințări , ca în rest fotbal zero , toată lumea a văzut cum ați câștigat …

    0
    0
  4. Va ofticati ca Iratosu e pe locu 3?si ca a pierdut în retur doar 1 meci acesta de la Macea în condițiile dubioase.Ofticativa în continuoare ca Iratosu o să bată tot si va promova Zadareniu.
    Ps :Macea e ca in Kosovo sau cum era pe vremuri la Tăut ,topoare si amenințări ,injuraturi,fotbal zero

    0
    0
    1. Eu sunt un pensionar ce merg la meciuri in judet in toate ligile, nu sunt nici cu Macea, nici cu Iratosu, am spus ce am vazut. Pe cine crede-ti voi ca intereseaza ca Iratosu vrea sau nu sa promoveze, pe nimeni, ce tot va legati de meciul cu Macea din tur, foarte bine ca ati batut cu 7-1, da duminica Macea va putea da cel putin 8, 10-20 minute de fotbal cat ati jucat e putin, Atata vaicareala si plansaturi ca ati pierdut dupa ce ati jucat mizerabil nu am vazut. Ce Macea a jucat dur ? , nicidecum a fost un meci normal in care voi ati fost paraleli cu fotbalul. Nu mai cautati scuze ca repet ati jucat SLAB !
      P.S. V-am mai vazut in alte meciuri in care chiar ati jucat foarte bine dar duminica ati fost penibili.

      0
      0
      1. Primele 4 etape Macea a castigat tot . Dupa le-a dat Lipova cu terenul in cap 7-0 . S-au intarit fata de tur dar este adevarat au rautate jucatorii in teren . Nu i-am vazut jucand acasa dar in deplasare au fost destui de rai . Au lovit injurat au dat din coate. In tur acceptau infrangerile mai demni . Acum au o gasca mai haiduceasca

        0
        0
  5. E clar ca esti din Macea .lasa vrajeala cu dumele astea de 2 bani …de aia ati luat 8 cartonase galbene si 1 rosu direct ca nati jucat dur .si din ce ati marcat 2 gouluri dintrun 11 metri inventat si un offside de 2 metri .si in rest nati vazut mingea .3 pase nati legat .mai bn ramai la pensie si nu vb prosti

    0
    0
    1. Numai minicuni si iar minciuni, va rog sa consultati site-ul AJF sa vedeti ca Macea nu a luat 8 cartonase galbene, in rest sa fiti sanatosi si sa cantati voios dupa fiecare victorie, iar referitor la injuraturi, suporterii din Iratosu au injurat cel mai mult , la inceput v-au injurat pe voi , la pauza au ras, dupa meci au injurat arbitrii si injuraturi combinate de limba romana si maghiara.

      0
      0
      1. Si pe tine ar trebui să te consulte un medic ca nu vezi bine deloc si ești și surd 😂😂😂daca tu ai auzit că suporteri au înjurat jucători din Iratos 😂😂😂e clar că esti bolnav 😂😂 si nu mai scrie abureli cu Macea ta cu tot ați câștigat și voi un meci cu o echipă bună și va ofticati 😂😂😂bine ca ați scăpat de retrogradare,mai dute si pe la Munar sau Aluniș ca poate si aia sunt așa rai ca si Iratosu,ca la Macea ca în Kosovo ,vestiare se dărâmă pe jucători ,nici apa calda nu aveți ,Kosovooo

        0
        0
  6. Radu Rosca marele capitan de la Iratosu, fotbalist mediocru pe la toate echipele unde ai jucat termina cu comentariile mincinoase si sterge-te la nas si ochii ca vad ca tot plangi.

    0
    0
    1. Ala chiar ca e slab . Scandalagiu si nedimtit in teren . Este singurul care nu se potriveste la grupul de jucatori de la Iratos . Asa a fost toata viata un …..

      0
      0
  7. cred ca Beliu va fi echipa care va promova din seria 2! hai Forestra, denumirea de pe vremurile bune a echipei din Beliu! Au si un stadion frumos ,cred ca vor putea evolua din toamna in liga4 fara probleme! Sau poate Tarnova nu si-a spus ultimul cuvant! De urmarit acest final palpitant!

    0
    0
  8. EU ZIC SA VA CALMATI!PENALTY CU JUMATE DE METRU IN AFARA SUPRAFETEI SI LA GOLU 2 OFFSIDE 2 M …E GREU SA MAI JOCI CEVA LA.2 0 IN MIN 10 CAND DOMU GUNOI Hary TE FUTE..DAR TOTUSI LA 4 3 ATI AVUT MORCOVU IN CUR? DEJA IRATOSU VA CALAREA IN CAREUL.VOSTRU..NU ATI MAI VAZUT MINGEA..CA LA 4 CU 2 PENTRU CUNOSCATORI..GALERIA IRATOSULUI DE NOTA 10 CA LA FIECARE MECI..IN MECIUL DIN TUR LA 7 1 MAI ARE ROST SA SPUN CEVA? AAA DAAA..ACOLO NU A FOST Hary..AL 12 LEA JUCATOR AL ECHIPEI DIN MACEA…PARCA ANU TRECUT A FOST 5 0 LA PAUZA..DECI MAI BINE VA LINISTITI…DOMNII CARE NU CUNOSC ..ATI FOST LA MECIU CU SEMLAC IRATOSU? …3 0.PAUZA IRATOSU…5 2 FINAL..ATAT AM AVUT DE ZIS..PLUS CA IRATOSU NICI NU A AVUT PORTAR LA MACEA A STAT FUNDASU DREAPTA DANUȚ..DECI EU SPUN SA VA CALMATI..SI SA NE AUZIM DUPA MECIU DE LA ZADARENI CHIAR DACA MAI SUNT 2 ETAPE PANA ATUNCI PENTRU NOI ECHIPELE DE SUS CONTEAZA ..NU CELE DE JOS SI SA NE BUCURAM..EX MACEA …SA NE AUZIM.CU BINE SI CU UO NOUA CANTARE …CEEE ECHIPAAAA AVEEEMMMM😚

    0
    0
  9. Spectator neutru ,aduti aminte ca campionatu trecut ati venit sa va rugati de noi si ati promis sarea cu marea sa va ajutam sa promovati Marea echipa macea ,si nici atunci nu neati putut bate in 2 meciuri si vi sa dus promovarea si amu va ofticati pentru asta Kosovo 2

    0
    0
  10. Nu stiu cum se face ca lumea zice ca Zadareniul nu are cine stie ce echipa. Da daca ne uitam la rezultate nu au pierdut nici un meci in acest retur. Si cica mace cea mai „buna” echipa si ei nu is nici in primi 10,

    0
    0
  11. A facut acasa 2 egaluri in retur cu Bujac si Alunis . Alunis care i-am vazut acum vreo 2 saptamani jucand cu Lipova si au plecat doar cu 6 goluri primite datorita bunavointei echipei din Lipova scorul putand fi mult mai mare. Daca vrei sa promovezi nu-ti permiti sa faci astfel de rezultate. Cu cele 4 puncte in plus pierdute acasa deja se putea considera promovata . Hai ca egalul de la Seitin este acceptat. Va fi greu pentru Zadareni sa ramana primii pana la final.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button