UTA Arad

Recepție de analiză la UTA, întâlnirea cu fanii – înaintea startului sezonului 2019-2020





Mâine, gruparea fanion a Aradului a convocat o întâlnire, ocazie cu care ar putea apărea și ceva surprize. Până una alta, site-ul oficial al UTA-ei a dat următorea informare:

”Clubul UTA cheamă sponsori, parteneri, invitați și presa la o recepție pentru a analiza perioada competițională care urmează să se încheie și coordonatele viitorului sezon.

Concluziile și informațiile de interes general vor apărea pe site-ul oficial al clubului.

Așa cum am obișnuit și în anii trecuți, ne gândim și la abonații noștri, pentru care pregătim o întâlnire cu echipa, înaintea startului campionatului 2019-2020”









15 comentarii

  1. Ce are „Ana cu Caiafa”?Uite iepurele…nu mai este iepurele?
    Pentru noi,suporterii abonati…ne intalnim…cu care echipa?Dar si cu care staff?

    0
    0
  2. Vor aparea surprize ? Nu mai e surpriza Balint , amatorilor !!!
    Va zic eu o supriza : neagu si kanda vor pleca de la uta , iar primul transfer va fi Badauta ! Surse sigure !
    Ps. Orlic va fi rezerva lui iacob. Bodea out !

    0
    0
        1. Asta e si ideea acum , vor fi doar oamenii lor si presa , fara suporteri , deoarece le e frica ca iar vor incepe cu injuraturile asupra lui Falca in legatura cu stadionul.

          0
          0
  3. Nu,prietene @Utist…pe tine insuti doar trebuie sa fii suparat despre dezamagirea aparuta si nu mai improsca noroiul peste tot.Am spus de atatea ori ca atunci mai cred,doar cand vad faptic….
    Sa scrie aici,cine nu s-ar fi bucurat despre instalarea lui Giuszi Balint pe banca UTA-ei,cu sinceritate…
    Diferenta este ca acum „e groasa”,rau de tot…Parca prea s-a stiut in fiecare cotlon,mancator de seminte sau cel mai simplu suporter….probabil daca ar mai fi trait „Hai Domidea”(pentru nostalgici,cunoscutul personaj),ar fi stiut si el ca avem un nou staff….
    Eu personal,sunt Toma Necredinciosul…:-)))…cred atunci cand vad realizat….!Doar ca nu prea vad….Cine stie?…Noaptea este un sfetnic bun…
    Ilar este doar ca apare prin presa si ulterior,cand mai doresti amanunte serioase,a disparut totul ca si cum am fi avut halucinatii….
    Ca la noi…la nimeni….

    0
    0
  4. Este foarte buna o astfel de analiza in fata suporterilor utisti si stabilirea de noi antrenori capabili la UTA si poate si viitori jucatori .E f.bun Badauta,dar in aparare si-n atac e buba la UTA ,plus la portari unde Bodea trebuie trimis la Chindia ori Daco Getica pentru golurile incasate de la aceste echipe ( Ce gol cacacios i-a tras Ralph Stanescu…)Si acum un indemn special pentru adevaratii suporteri utisti care nu au uitat cazul Haina de Blana si pe inventatorii ei……Acestia vin la CRIS dupa macar 1 punct sa se salveze de la retrogradare,dar la acest meci alaturi de utisti ar trebui sa fie prezenti ,,prigonitii,, procurorilor albaiuleni,adica IONUT POPA,MIHAI JIVAN,TEODOR GHERLE,etc pentru ca Abrudean sa joace corect,nu sa se puna capra (ca altii)pentru a razbuna pe UTA !!!!Sa traim si cu ochii pe acet meci…..Sper sa lasati Sportarad acest comentariu….!

    0
    0
  5. Ce secret mare ca L. Balint va fi antrenor la UTA. Deja se stie si salariul: 4000 euro/luna. La Metaloglobus lua 2500 euro. Vine cu portarul Iacob.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button