28/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Meszar: „Un sezon în care nu râdem, dar nici nu plângem. Mulțumim Ionuț Popa și Cristi Păcurar!”

În cadrul evenimentului desfășurat în această seară la Hotel Central, Alexandru Meszar a luat cuvântul pentru a descrie în câteva cuvinte sezonul 2018-2019 al UTA-ei. Părintele proiectului care a debutat în 2013 a recunoscut faptul că a fost un campionat cu umbre și lumini, dar a insistat mai ales pe aceasta din urmă. Meszar a scos în evidență meritele actualului staff, reprezentat atât de Ionuț Popa, cât și de Cristian Păcurar, acesta din urmă preluând frâiele echipei odată cu îmbolnăvirea lui „Mister”. De asemenea, conducătorul „roș-albilor” a felicitat suporterii pentru susținerea oferită echipei în momentele bune și mai puțin bune ale anului competițional în curs.

Dar iată ce a avut de spus mot-a-mot Alexandru Meszar:

„Mai sunt două etape de jucat din acest campionat. Chiar dacă aceste jocuri sunt fără miză deosebită, dorim ca echipa să joace pentru suporteri, pentru UTA, pentru ei înșiși, să demonstreze fiecare că poate face parte din proiectul nostru pentru următorul sezon.

Înainte de a trece la noul sezon competițional, câteva idei despre campionatul care urmează să se încheie. Pot să spun că acum, spre final de an, nu plângem, dar nici nu râdem. Nu plângem, în mare parte, datorită lui Popa Ionuț, care în ciuda problemelor existente, a format o echipă solidă, competitivă, cu jucători de caracter. Mister, ca să ajute echipa, să fie lângă băieți, a venit la stadion lăsând la o parte recomandarea medicilor. Mulțumim Popa Ionuț! Vă dorim însănătoșire grabnică și vă așteptăm cât mai repede lângă noi, avem nevoie de experiența și de carisma dumneavoastră.

Mulțumim, Cristi Păcurar, ție și staffului tău, că într-o perioadă grea, când ai rămas fără mentor, fără lot complet datorită accidentărilor și suspendărilor, nu ai abandonat. Și, în final, te-ai descurcat. Ai adunat 15 puncte, fără care acum ne era foarte greu. Ai detronat liderul Sportul Snagov, și echipa ta a dominat categoric Chindia Târgoviște promovată în liga I-a. Pe lângă toate cele enumerate, în această perioadă UTA a terminat majoritatea meciurilor cu 4 – 6 juniori în teren, unii fiind chiar debutanți. Sunt sigur că Păcurar nu va duce lipsă de oferte pentru noul sezon. Îi înaintăm și noi o funcție în cadrul clubului, sperăm să răspundă pozitiv.

Mulțumim suporterilor fideli prezenți la toate meciurile UTA-ei, indiferent de vreme, de oră, dacă meciul e televizat sau nu, care sunt prezenți la stadion și după înfrângeri, vin din Arad, din județ, din Deva sau Oradea. Ei sunt membri ai familiei UTA, care te ajută să te ridici și să mergi în continuare după ce ai căzut.

Mulțumim Suporter Club UTA.

Mulțumim jucătorilor, care au demonstrat că au valoare și, în ciuda micilor greutăți financiare, și-au respectat blazonul de profesioniști.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor.

Așteptăm ca familia UTA-ei, cum este și azi prezentă aici – juniori, seniori, antrenori, legende, autorități și sfera privată – să fie cât mai numeroasă și puternică în anul competițional care urmează.

Proiectul cu administrația locală este unul stabil și puternic. Așteptăm ca și sfera privată să fie cât mai prezentă în viața UTA-ei. Pentru că doar împreună putem fi puternici și face diferența! ”, a fost mesajul conducătorului echipei fanion a Aradului.

3
1
%d blogeri au apreciat: