Fotbal judetean

Zăbraniul se desparte de președintele Stamate și antrenorul Pința, echipa a intrat în vacanță după banchet





Una dintre cele două formații din primul eșalon județean care și-au încheiat deja treaba în ediția 2018-2019 oficializează două „divorțuri” importante. Este vorba despre președintele Virgil Stamate și antrenorul Leo Pința, conducerea comunei căutând deja variante de înlocuirea acestora.

În cazul lui Stamate a fost vorba despre o demisie. „Mi-am cam neglijat afacerea în perioada, de altfel foarte frumoasă, în care am fost președinte al clubului Victoria Zăbrani și cred că e momentul să mă retrag. Probabil, o să mă și mut la Lipova, dar sunt sigur că cine va veni după mine va face o treabă foarte bună la câți oameni de calitate sunt pe lângă echipă și la conducerea comunei”, ne-a declarat fostul președinte al grupării „roș-albe”.

În schimb, când vine vorba despre Leo Pința vorbim mai degrabă de o despărțire de comun acord. Principalul finanțator al clubului, Consiliul Local Zăbrani, a fost nemulțumit de rezultatele primăverii (Gherghel et. comp. termină pe locul 4 campionatul) și mai ales de ratarea calificării în finala Cupei României, faza județeană. Dar, nici Pința nu se mai regăsește într-un proiect în care pretențiile sunt foarte mari, iar în realitate acestea sunt greu de atins.

Fiindcă în ultima etapă Zăbraniul ia la „masa verde” punctele cu Nădlacul, echipa a intrat deja în vacanță, dar nu înainte de a fi participat, aseară, la Cabana din Neudorf la banchetul de final de sezon.

Pentru ca activitatea clubului să nu fie afectată pe această perioadă, președintele Stamate va asigura interimatul până la numirea de către Consiliul Local a unui nou președinte. Totodată, clubul îi mulțumește tehnicianului Leontin Pința pentru munca depusă și pentru faptul că a acceptat pentru această scurtă perioadă să asigure continuitatea în procesul de pregătire!









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button