Fotbal juniori

„Miorița” are echipă în finala Cupei StrăzilorOpt echipe reprezentând tot atâtea străzi din cartierul Micalaca, alcătuite din câte trei jucători, și-au disputat întâietatea în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Regina Maria”, fostă Generală 12. „Cupa străzilor” e parte a evenimentului ”120 de ani de fotbal în România”, inițiat de Asociația Județeană de Fotbal, în colaborare cu autoritățile locale și județene și Inspectoratul Județean Arad.


Profesorii coordonatori, Cristian Țigan și Mariana Freisinger, au pus la dispoziție „logistica” desfășurării în bune condiții a întrecerii ce s-a întins pe durata a patru ore. La fluierul lui Gabriel Hărduț și Marius Vîlceanu s-a consumat mai întâi faza grupelor, între: Str. Miorița 1. Str. Amurgului, Str. Miorița 2 și Str. Bîrzava (A), respectiv Str. Milova, Str. Byron, Str. Abrud , Str. Tușnad (B).


În urma rezultatelor, în semifinale s-au jucat meciurile:

Str. Miorița 1 – Str. Milova 5-4 ( 4-4, 1-0 după executarea lovitruilor de departajare)

Finala mică: Str. Amurgului – Str. Milova 7-4

Finala mare: Str. Miorița 1 – Str. Abrud  2-1  (după executarea loviturilor de departajare)

Fiecare participant a primit din partea AJF Arad o medalie, diplomă, dulciuri și băuturi răcoritoare, iar câștigătoarea, o cupă. Așadar, fotbaliștii de pe Mioriței se alătură câștigătoarelor din Gai („Dumbrava Roșie), Grădiște („Prunului”) și Alfa („Episcop Roman Ciorogariu”), urmând ca în zilele următoare competiția să se mute în Bujac și Aurel Vlaicu pentru aflarea ultimelor finaliste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button