UTA Arad

Balint și Apostu, despre reperele creării noului lot al „roș-albilor” „Vestiar puternic, cu jucători de caracter! Visele nu se cuantifică în bani, UTA – echipa mea de suflet”





La o săptămână de la finele stagiunii 2018-2019 a Ligii a II-a la fotbal, la UTA a demarat în forță „gestiunea” Laszlo Balint. Tânărul tehnician e asistat îndeaproape de prietenul său, Bogdan Apostu, și el fost fotbalist al Campioanei Provinciei, actualmente unul dintre cei mai în vogă agenți de fotbaliști din România. Cei doi au stat cot la cot la a doua conferință de presă cu însemnele UTA-ei în spate, asistați fiind de Codru Grădinariu. „Obiectivul primordial al clubului nostru este formarea unui vestiar foarte puternic. În acest sens, lucrăm îndeaproape cu noul staff tehnic pentru organizarea noului sezon, fiind foarte atenți la numele și valoarea noilor jucători”, a făcut directorul general al „Bătrânei Doamne” spre noul „principal”.

După cum vă spuneam, Laszlo Balint s-a oprit la Arad, împreună cu familia sa, în drum spre concediul din Croația, prilej cu care a și primit certitudinea primelor achiziții în mandatul său. „Este o perioadă în care suntem preocupați  de găsirea celor mai bune soluții pentru lot. Cu ajutorul lui Bogdan Apostu încercam să aducem jucători de valoare pentru acest nivel. Caracterul este și el un aspect pe care pun mare preț, căci doar jucători de acest tip creează un grup ce poate scoate maxim din fiecare partidă. Am reușit să semnăm cu 5 jucători foarte buni pentru acest nivel, o să vi-i prezentăm pe rând. Apoi, într-adevăr, noul stadion este una dintre dorințele noastre cele mai mari. Vrem să avem această o relație strânsă cu suporterii, iar în acest sens inaugurarea noului stadion este un aspect important. Sinteticul este bine când îl ai doar ca variantă. Așadar, mi-aș dori inaugurarea noului stadion să vină cât mai repede posibil, sunt convins ca toată lumea face eforturi în acest sens. Mai știm că suporterii vor să o vada UTA sus în clasament, e clar ca am venit aici pentru a face performanță”, a punctat Balint.

În cele trei perioade ale sale ca fotbalist al „Bătrânei Doamne”, dar nu numai, Bogdan Apostu și-a declarat deschis afinitatea, chiar dragostea pentru culorile „roș-albe” și asta a făcut și astăzi. „Mă simt ca acasă, mă bucur că după mulți ani pot fi din nou parte dintr-o conferință  UTA-ei, chiar dacă din postura de agent. Visele nu se cuantifică în bani, UTA rămâne echipa mea de suflet și, în această idee, am promis că vom crea o echipă puternică, așa cum am reușit și în alte locuri. Acesta e doar începutul, dacă există o echipă unde mi-aș dori să reușească un astfel de proiect, această echipă e UTA. Trebuie spus că absolut toți jucătorii pe care o să-i vedeți astăzi aici au avut oferte clare din alte părți și au dat dovadă de caracter venind aici. Buhăcianu a avut chiar șapte oferte concrete, dintre care două din Liga I”, a punctat Apostu, înainte ca din birourile conducerii să iasă pe rând portarul Iacob, fundașii Ilie, Tomozei și Stancu și atacantul Buhăcianu.

 









4 comentarii

  1. Codrule, Codrutule, tu ce faci la UTA ca sa meriti un salariu? Dupa fata care o gesticulezi, denota faptul ca esti deranjat de ceea ce se doreste la Arad, adica performanta. Nu ar fi mai bine, sa iti scrii o foaie in alb si sa lasi locul altuia?

    0
    0
  2. Bine ai revenit acasă , Bogdane!! Cea mai bună achizitie Apostu, un baiat de nota 11 cu sange de utist in vene , desi e hunedorean, microbul utist l-a infestat iremediabil! Dacă se colabora mai devreme cu el, acum eram in prima ligă!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button