UTA Arad

Cel mai bun portar al sezonului trecut în Liga 2-a e utist!: Iacob: „O mare responsabilitate să activezi la o echipă de tradiție, îmi place presiunea suporterilor”





Despre sosirea portarului Florin Iacob la UTA se vorbește de trei săptămâni, chiar antrenorul Balint confirmând acest lucru în ziua prezentării sale ca antrenor al „roș-albilor”. „Cu portarul Florin Iacob am colaborat la mai multe echipe, am încredere în el. El a demostrat că la nivelul Ligii a 2-a este printre cei mai buni, iar statistica vorbește în acest sens”, a spus Balint, completat de Bogdan Apostu: „Conform cifrelor InStat este de departe cel mai bun portar din Liga 2-a”.

Născut pe 16 august 1993, Florin Iacob a apărat buturile următoarelor formații: FC Brașov, Unirea Tărlungeni, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureș, Sportul Snagov și Metaloglobus București. „Mă bucur că am ajuns la UTA, o echipă cu traditie în spate, Campioana Provinciei. Speram că, odată cu aducerea noastră și a staffului tehnic, să ne facem treaba cât de bine putem și să o ridicăm pe UTA, să o ducem acolo unde îi este locul. Am mai jucat și pentru FC Brașov și știu că e o mare responsabilitate să activezi la o echipă cu tradiție. Dar, îmi place provocarea și presiunea suporterilor”, au fost primele cuvinte ale goal-keeperului în calitate de utist.

Iacob vine de la o formație ce a jucat tot pe o suprafață artificială și se prezintă ca un specialist în apărarea loviturilor de la 11 metri. Între altele, el a parat un penalty în fața lui Adi Petre, într-un meci UTA – Brașov 1-2, disputat la Șiria. „Într-adevăr, e destul de dificilă suprafața sintetică, dar ne adaptăm, nu avem ce face.Cu multă muncă și cu ajutorul antrenorului de portari (n.a. Gabi Vasiliu) se apară mai usor penalty-urile”, a mai spus noul număr 1 al „Bătrânei Doamne”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button