Fotbal juniori

Echipele de juniori Under 13 ale Aradului s-au oprit în faza zonală, utiștii au pierdut la limită finalaCampioana și vicecampiona Aradului la juniori Under 13 au fost implicate, în weekend, la fazele zonale de la Timișoara, respectiv Cluj. Din păcate, niciuna dintre cele două formații nu și-au luat biletele pentru etapa semifinală, cu mențiunea că – totuși – UTA a fost foarte aproape să reușească acest lucru.


Viitorul lui Flavius Pavel nu s-a simțit prea bine la baza „Știința”, din  Timișoara și a pierdut orice șansă de calificare după primele două zile, ca urmare a eșecurilor cu Școlar Reșița (0-2) și ASU Timișoara (3-0). Succesul din ultima etapă cu Școala de Fotbal Valea Frumoasei, scor 3-2, a contat doar pentru palmares, biletele pentru semifinală luându-le CSȘ Craiova. Andrei Nedelea, Marius Hudisteanu, Răzvan Joldea, Sebastian Ofrim, Fabian Nica, Ianis Sas Ianis, Gabriel Szoke, Viorel Roșu, Patrick Pavel, Rareș Narsesovici, Cătălin Goia, Ianis Varga, Eduard Luca și Luca Bădoiu au reprezentat-o pe Viitorul pe Bega.


În schimb, UTA lui Sorin Botiș a avut o comportare mult mai bună la Cluj, la Baza Iuliu Hațieganu. „Roș-albii” și-au câștigat toate partidele din grupă: 4-2, cu Transilvania Bistrița, 2-1 cu LPS Bihorul și 2-1 cu Plimob Sighetul Marmației. Din păcate, arădenii au trebuit să se recunoască învinși, la limită (0-1), de gazdele de la Luceafărul Cluj, dar antrenorul Sorin Botiș s-a declarat mândru de elevii săi. „Echipele care s-au pregătit pe terenuri cu iarbă au fost din start dezavantajate, meciurile de la Cluj disputându-se pe terenuri sintetice. S-a jucat la temperaturi de aprox 40 de grade, dar băieții mei s-au comportat exemplar. Să nu uităm că noi am jucat întregul an competițional fără portar de meserie, improvizând la fiecare meci, iar înaintea turneului final, 4 jucători din 15 nu au participat din diverse motive. De aceea am și convocat în ultimul moment trei jucători de la grupa 2007 , pregătită de antrenorul Cristian Țigan, căruia îi mulțumesc mult. Cuvântul  mândru este puțin insuficient pentru a exprima ceea ce simt pentru copiii mei după această zonă”, a spus fostul fundaș al UTA-ei.

Denis Costea, Bogdan Murgu, Casian Buză, Lucas Aslău, Gabriel Hara, Adelin Nica, Daniel Călin, Ion Mișcoi, Dănuț Curtuiuș, Vlad Bădău, Răzvan Olăroiu, Mario Roman, Andrei Mocriș, Alexandru Chiș, Darius Hărduț și Marius Gogea au reprezentat-o pe UTA la zona de la Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button