Fotbal juniori

Eșec și cu Rapidul, semifinala Ligii Elitelor U 15 rămâne o experiență utilă pentru Viitorul





După un scenariu aproximativ la fel cu cel din partida cu U. Craiova, Viitorul a pierdut și al doilea meci de la turneul semifinal al Ligii Elitelor Under 15. Rapidul s-a impus cu 3-0, după ce scorul pauzei a fost alb.

Bazându-se și pe Roman, venit de urgență de la Arad, „alb-roșii” au fost ceva mai tăioși pe faza de atac decât miercuri, dar: „Când nu-ți fructifici ocaziile la acest nivel, ești pedepsit. Hrincescu și Melniciuc au avut două situații destul de bune în prima parte, dar nu au luat cele mai bune decizii. Am luat gol după pauză, la o fază fixă, după care, la 2-0, Botoroagă a ratat o ocazie foarte mare chiar de ziua de naștere, poate dacă veneam la 1-2…Nu sunt supărat nici pe el, nici pe restul băieților, este clar că mai avem de muncit. Folosim acest turneu ca pe o experiență utilă, am văzut la ce nivel suntem și trebuie să recunoaștem că am întâlnit echipe mai bune decât noi. Nu ne descurajăm, mergem mai departe, vom încerca să luăm măcar locul 3, printr-o victorie în ultimul meci, cel cu U. Cluj”, a spus Dinu Maghici, antrenorul Viitorului.

Deak – D. Varga, Clipotă, Baraghin, Buza – Rotar, Pop, Botoroagă,  Hrincescu – Roman, Melniciuc a fost „11”-le aliniat azi de Maghici, care i-a ma introdus pe teren și pe Catanzariti, Rozsa și P. Varga. Aventura echipei arădene în Bănie se încheie duminică, de la 11, în partida contra „șepcilor roșii”.









Un comentariu

  1. Si calificarea pana in aceasta faza e o realizare. E cam nasol sa iei 7 goluri in 2 meciuri fara sa dai vreunul , dar pana la urma calificarea la turneul semifinal nu e la indemana oricui. Sunteti in primele 8 echipe din toata tara . Bravo!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button