Fotbal juniori

Viitorul rămâne fără victorie la turneul semifinal Elite U 15





Echipa ce a reprezentat Aradul în acest sezon în faza semifinală a Ligii Elitelor se întoarce fără niciun punct de la Craiova. În meciul pentru locul 3,  Viitorul a cedat cu Universitatea Cluj, 2-4, după 0-1 la pauză.

Roman a punctat pentru un parțial 1-2, după o pasă a lui Melniciuc și o fentă asupra portarului, iar Buza a închis tabela după o acțiune frumoasă a lui Rosza și o pasă excelentă pentru colegul său. „Pe o căldură infernală, am terminat cum am putut acest turneu, în care, trebuie să recunoaștem, am fost inferiori celorlalți adversari. Este clar că mai avem mult de muncit, am văzut pe unde ne situăm, așa că, din acest punct de vedere, a fost o experiență utilă. Mai avem de progresat din toate punctele de vedere, inclusiv ca și club”, a spus Dinu Maghici la finalul semifinalei din Băniei, câștigată Rapid, la golaveraj, în fața gazdelor de la Craiova. Dar, ambele merg în ultima fază, la Mogoșoaia.

Deak – Nițoi, Clipotă, Pop, Baraghin – Rotar, Buza, Botoroagă, Hrincesu – Roman, Melniciuc, plus Balasz, Catanzariti, Rozsa și Bizera au fost arădenii care au întâlnit „șepcile roșii”.0-4 cu U. Craiova și 0-4 cu Rapidul au fost celelalte rezultate obținute de Viitorul la turneul semifinal Elite Under 15.

8 comentarii

  1. 0-3 cu Rapidul.
    3 meciuri= 0 puncte. Golaveraj 2- 11. Ramane satisfactia calificarii la turneul semifinal.

    0
    0
  2. DOMNU instructor MAGHICI după ce GIO ți-a facut echipa aducindu-ti 80% din jucatori (deci neformandu-i tu ) ai tupeul sa spui ca și clubul are de progresat !Pai tu ar trebui sa fi formator de jucatori nu instructor tactician!Lasal pe GIO saracu ca numai el știe de unde face rost de bani pt clubul nostru!

    0
    0
    1. Corect, parinte edevarat! Pentru acest rezultat, s-a trecut peste cadavre, ma refer la grupa de 2003, care este in moarte clinica! Vine el si decontul!

      0
      0
  3. De ce conditii a beneficiat grupa asta, adica 8 jucatori extrerni, cantonamente in strainatate, turnee asisderea, cazare la hotel in preziua meciurilor, mese festive, antrenamente particulare cu coordonatorul tehnic al clubului, teren pentru antrenament pe toata suprafata, etc., as zice ca meritul este doar al copiilor si al patronului. Nici o idee de joc, doar mingi bubuite, lunga si p-a treia!

    0
    0
  4. Cu respect ,antrenori au licențe ,cea ce MAGHICI nu are …….el este un simplu instructor!Din celălat punct de vedere echipa nu știe sa atace ,a adus GIO jucatori sa băgăm autobaza?Suntem la nivel de copii nu la seniori!Patronu investește ca sa producă prima data jucatori și după aceea rezultate!Gio pune suflet și bani iar tu ca instructor plătit la zi trebuie sa produci !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button