Fotbal judetean

Mândruloc, Berechiu și Bocsig sunt primele semifinaliste ale Cupei Satelor





Primele trei „zone” ale ediției cu numărul trei a Cupei Satelor la fotbal s-au desfășurat în ultima zi a lunii iunie în condiții bune. Gazdele și-au tăiat partea leului doar în întrecerea disputată pe terenul cel mai apropiat de municipiu, la finalul săptămânii urmând să se joace în alte 7 locații. Mai rămân 4 „zone” pentru 14 iulie, pentru ca turneele semifinale să se dispute o săptămână mai târziu. Campioana ediției 2019 o vom afla pe 28 iulie. Dar să trecem în revistă cele întâmplate ieri:

Amfitrionii de la Mândruloc au defilat spre semifinală

Având experiența anilor trecuți, Nelu Iovescu, colaboratorii săi, având și sprijinul Primăriei de la Vladimirescu, au organizat excelent „zona” de la Mândruloc. Pe lângă terenul bine îngrijit, participantele au primit din partea organizatorilor apă și o mâncare la ceaun la final de competiție. Merită apreciată evoluția tinerilor din Conop, care au evoluat în premieră pe un teren mare de fotbal și, cu toate astea, au evitat ultima poziție de clasament. Cu trei victorii din trei posibile, Mureșana Mândruloc și-a confirmat statutul de favorită în fața a 100 de susținători și va merge la faza semifinală.

Rezultatele „zonei” Mândruloc

Mureșana Mândruloc – Viitorul Conop 5-0

FC Sâmbăteni – Real Horia 2-3

Mureșana Mândruloc – FC Sâmbăteni 4-2

Real Horia – Viitorul Conop 3-0

Viitorul Conop – FC Sâmbăteni 2-2, 5-4 după penalty-uri

Mureșana Mândruloc – Real Horia 4-0

Clasament

  1. Mândruloc 3 3 0 0 13-2 9 pct
  2. Horia 3 2 0 1 6-6 6 pct.
  3. Conop 3 1 0 2 2-10 1 pct.
  4. Sâmbăteni 3 0 0 3 6-9 1 pct.

Mândruloc: Horia Vârciu, Ciprian Ceh, Dumitru Covaci, Răzvan Vesa, Gelu Magdi, Robert Calenici, Alexandru Mariș, Sergiu Ianc, Andrei Nibu Gican, Cătălin Popi, Lucian Avram, Gheorghe Muntean, Mario Ceh, Felician Jurj, Andrei Belc, Andrei Mocan, Cristian Sas, Lucian Rus.

Au arbitrat: Cristian Coroban, Paul Iovescu, Alexandru Lovas și Mihai Iancău. Oficial AJF: Ionel Iovescu. Asistență medicală:Dinu Motco

Ionel Iovescu (delegat Mureșana Mândruloc): A fost o duminciă fotbalistică foarte reușită, cred că ne-am ridicat la pretențiile organizatorice ale unei astfel de competiții. Am reușit să câștigăm toate cele trei partide și ne bucurăm pentru acest lucru, gândurile noastre se îndreaptă acum spre faza următoare, din 21 iulie și sperăm să fim chiar una din organizatoarele fazei semifinale. Pe lângă jucătorii noștri, am beneficiat de aportul a câtorva jucători ce activează la Liga 4-a, plus Ionuț Ianc care a evoluat la Crișul. Ne-au și lipsit vreo două-trei piese, dar sperăm să ne adunăm la faza următoare când și competiția va fi mult mai puternică. Mulțumim Primăriei Vladimirescu, domnului primar Ioan Crișan, care ne deschide mereu ușa și e foarte receptiv când avem nevoie de sprijin pentru mișcarea sportivă din satele aparținătoare”.


Berechiu, peste rivalele zonale

Deși păreau favorită, CS Apateu a trebuit să se mulțumească doar cu un loc 3. Dar asta și pentru că la echipa satului aparținător Berechiu și-au găsit locul și câțiva „renegați” din reședința de comună.

Rezultatele „zonei” Apateu

CS Apateu – Național Sintea Mare 3-0

Victoria Berechiu – Viitorul Șepreuș 3-2

CS Apateu – Victoria Berechiu 1-3

Viitorul Șepreuș – Național Sintea Mare 2-1

Victoria Berechiu – Național Sintea Mare 3-0

CS Apateu – Viitorul Șepreuș 0-1

Clasament

1. Berechiu 3 3 0 0 9-3 9 pct.

2. Șepreuș 3 2 0 1 5-4 6 pct.

3. Apateu 3 1 0 2 4-3 3 pct.

4. Sintea Mare 3 0 0 3 1-8 0 pct.

Victoria Berechiu: Laurențiu Barba, Ioan Gligor, Florin Jurcoi, Claudiu Herman, Flavius Topai, Darius Oniță, Darius vale, Gheorghe Grec, Norbert Tulcan, Octavian Purtan, Daniel Botaș, Bogdan Purtan, Călin Dreghiciu, Adrian Mitrea. Antrenor: Ioan Gligor.

Arbitri:Gabriel Hărduț, Călin Mateuț, Marius Vâlceanu și Cristian Tăutan.

Gheorghe Rus (delagat Victoria Berechiu): „Sigur că nu ne așteptam ca să câștigăm zona, știam că cei de la Apateu au echipă bună. Dar, iată că am produs surpriza cu ajutorul câtorva băieți care nu avut loc, ca să zic așa, în echipa lor. Ne bucurăm, mai ales  că au fost trei victorii din tot atâtea posibile. Sperăm să facem o figură frumoasă și în semifinale”


Finala „zonei” Seleuș, fără istoric

Gazdele din Seleuș și musafirii din Bocsig au mers cap la cap după primele două runde, astfel că totul s-a decis în meciul direct al grupei. Bocsiganii, întăriți cu Alexandru Pușcaș, Denis și Dan Mâneran (U. Cluj, respectiv Ineu) și experimentatul Marcel Ponta ( Târnova) nu le-au dat nici o șansă amfitrionilor. Le-au administrat un sec 4-0 și vor merge în semifinale, cu trei victorii și un golaveraj impresionant, 11-1.

Rezultatele „zonei” Seleuș

Victoria Seleuș – Spicul Olari 0-0, 3-2 după penalty

Olimpia Bocsig – Flacăra Țipar 4-0

Vctoria Seleuș – Flacăra Țipar 3-0

Olimpia Bocsig – SPicul Olari 3-1

Flacăra Țipar – Spicul Olari 0-0

Victoria Seleuș – Olimpia Bocsig 0-4

Clasament

1. Olimpia Bocsig 3 3 0 0 11-1 9 pct.

2. Victoria Seleuș 3 2 0 1 3-4 4 pct

3. Spicul Olari 3 0 1 2 1-3 2 pct.

4. Flacăra Țipar 3 0 1 2 0-7 1 pct.

Olimpia Bocsig: Marcel Ponta, Dan Mâneran, Denis Mâneran, Dorian Ardelean, Bogdan Tomoiagă, Darius Belean, Dănuț Moldovan, Valentin Mâneran, Laurențiu Udrescu, Lucian Benea, Cristinel Anca, Iulian Iercan, Nicolae Țârlea, Daniel Raț, Nicolae Horga, Radu Socaci, Alexandru Pușcaș, Cătălin Dudaș, Florin Palcu și Ionel Hirina.

Arbitri: Ciprian Pătroi, Lucian Berariu, Remus Naghi, Alex Andea. Observator AJF: Marian Miron.

Marius Abrudean (delegat Olimpia Bocsig): „A fost o organizare bună, meciuri frumoase, am fost favoriți prin valoarea jucătorilor și am confirmat fără probleme. Anul trecut ne-am oprit în semifinale, anul acesta vrem mai mult, avem atuurile noastre și vrem să le valorificăm. Din toamnă, la Liga 5 ne propunem să fim pe podium, vom avea și lot ceva mai valoros. Mai beneficiem și de o finanțare GAl pentru vestiare pe modelul Șimand, așa că, de ce nu, poate ne bate gândul de o promovare în primul eșalon fotbalistic al județului”.

Mâine, vă vom prezenta programul următoarelor 8 zone ale Cupei Satelor, ce se dispută la finalul acestei săptămâni.









2 comentarii

  1. Lucian, citez : ” Campioana editiei 2019 o vom afla pe 28 iunie „. Poate 28 iulie. Mai jos in text citez : ” o gustare la …ceau ” .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button