Arhivă articole

Vlaicu X a câștigat Campionatul Cartierelor, FC Gai s-a întrecut în ratări în finalăCampionatul Cartierelor a ajuns la final. Aseară, la baza sportivă „Trei colegi” din cartierul arădean Bujac s-au dat „bătăliile” din „careul de ași”. Partidele au fost arbitrate de Mădălin Mada și Alexandru Neagu și au beneficiat de o importantă asistență.  Așadar, s-au jucat:

FC Gai (câștigătoarea Grupei A ) Fulgerul Arad (ocupanta locului secund în grupa B) 4-1

Capitain’s Team Bujac (ocupanta locului secund în Grupa A) – „Vlaicu X”   2-3

După o scurtă pauză, s-a dat startul finalei mică. Coechipierii lui Sorin Botiș s-au dezlănțuit și au învins ambițioasa echipă a Fulgerului, cu 6-0.

Câteva minute mai târziu, galeria găienilor și-a folosit tot „arsenalul” din dotare pentru a-și conduce favoriții spre victoria finală. Din păcate pentru ei, dar mai ales pentru jucători, numeroasele ocazii nu s-au transformat în goluri, iar echipa mai pragmatică, Vlaicu X, s-a impus cu 1-0.

Așadar, clasamentul final al ediției 2019 a Campionatul Cartierelor arată astfel:

1. Vlaicu X
2. FC Gai
3. Capitain’s Team BUjac
4. Fulgerul
5. Piața Arenei
6. FC Central
7. Real Gai
8. Aradul Nou

Lotul echipei campioane: Adrian Nicoli, Norbert Polgar, Flavius Marinaș, Alexandru Breabănu, Andrei Bodescu, Mircea Strîmtorean, Victor Bezedea, Claudiu Ghiță, Aurelian Todoran și Vlad Bogdan

Vlaicu X a primit o cupă din partea organizatorilor, cu medalii alegându-se fiecare semifinalist al Cupei Cartierelor. Competiția desfășurată în cadrul evenimentului ”120 de ani de fotbal în România” s-a încheiat cu o masă festivă în incinta bazei de agrement ”„Botiș Capitain’s Dream , de pe strada Independenței din cartierul Bujac. AJF Arad a avut parteneri în Primăria Arad, Consiliul Județean Arad, Universitatea Aurel Vlaicu și pe…Cipri Chira în organizarea acestei întreceri.

 

 

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.