02/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

„Motorul” a fost omologat fără probleme și pentru sezonul 2019-2020 de ligă secundă

De o jumătatea de oră, Aurel Ionescu, vicepreședintele Comisiei pentru Securitate și Siguranță în stadioane și pentru Licențierea stadioanelor,  a încheiat inspecția la arena „Motorul”, în vederea omologării acesteia pentru sezonul competițional 2019-2020 a ligii secunde la fotbal. În prezența reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Jandarmeriei, Direcției Județene pentru Tineret și Sport, Primăriei și, bineînțeles, ai clubului UTA, „oficialul” FRF nu a avut obiecții la cele văzute la fața locului în Aradul Nou, astfel că UTA poate începe fără probleme noul sezon acolo. „Totul este în regulă, vizita domnului Ionescu la <<Motorul>> nu a durat mai mult de o oră și jumătate”, a confirmat Codru Grădinariu, directorul general al Campioanei Provinciei, însoți pe teren de Dorin Stana, administratorul sportiv al arădenilor.

Rămâne, însă, de văzut cât vor staționa acolo „roș-albii” și asta pentru că autoritățile locale i-au garantat lui Laszlo Balint că echipa sa va putea juca din toamnă pe noua arenă „Francisc Neuman”. Bineînțeles, dacă aceasta din urmă va fi omologată măcar parțial la o dată ulterioară.

Revenind la „Motorul”, lui Ionescu i-a fost garantat faptul că toate noile scaune achiziționate de Primărie și montate după un sistem nou, mai sigur pentru spectatori, vor fi montate până la primul meci de pe teren propriu al „roș-albilor”. Dar pentru ulterioare verificări, membri ai Comisiei se mai pot opri peste trei săptămâni la Arad, când vor omola arena celor de la Progresul Pecica și a celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei. Azi, în schimb, Ionescu mai ajunge la stadioanele din Pîncota și Sebiș, acolo unde vor evolua în ediția viitoare a Ligii a 3-a, Șoimii Lipova și Naționalul.

2
1
%d blogeri au apreciat: