UTA Arad

Coulibaly a ieșit din antrenament, se gândește UTA la încă un mijlocaș central?





Echipa fanion a Aradului a intrat în partea a doua a ciclului săptămânal, stafful tehnic utist punând accentul tot pe partea fizică. Și, la primul antrenament mai tare, Stephan Coulibaly s-a cerut afară și asta pentru că resimte și acum dureri la genunchiul accidentat pe finalul lunii februarie. Până la urmă, pentru ca ivorianul să mai poată juca fotbal la nivel profesionist, operația devine o necesitate, dar rămâne de văzut dacă UTA va mai avea răbdare cu un fotbalist care se află în aceeași situație ca acum o jumătate de an. Așadar, e posibil ca Laszlo Balint să mai solicite conducerii „Bătrânei Doamne” și  un mijlocaș central cu sarcini preponderent defensive, pe lângă fotbalistul proiectat pe ofensivă în linia de trei din spatele „vârfului”.

De la ședința de pregătire din această dimineață au mai absentat Răzvan Ivan, Rareș Deta și Damian Isac, care au susținut ultima probă scrisă la examenul de Bacalaureat. „Roș-albii” mai au în față trei ședințe de pregătire solicitante înainte de cel de-al doilea test al verii, de sâmbătă (ora 11), din Sânnicolau Mic, cu Progresul Pecica.

Altfel, Claudiu Drăgan a reprezentat UTA la Casa Fotbalului ieri, ocazie cu care Auraș Brașoveanu, chiar dacă nu activează ca președinte de club niciunde, a fost ales reprezentantul Ligii a 2-a în Comitetul Executiv al FRF. Contracandidatul lui Brașoveanu pentru postul vacant lăsat de Marcel Ghergu, care a promovat cu Chindia în Liga 1, a fost Gabi Oprea, de la Snagov. Celălalt reprezentant al grupărilor de Liga 2-a în eșalonul secund e Marius Burcă, președintele celor de la Metaloglobus.

În fine, conform ultimelor vești, țintarul noii stagiuni de Liga a 2-a îl vom afla pe 17 iulie.









7 comentarii

  1. Mare pacat, un jucator cu o determinare exemplara. Cu el sanatos, am fi avut un mijloc puternic, alaturi de Puscas. Ramane de vazut ce variante de mijlocas se cauta alaturi de inca un atacant de care avem nevoie.

    0
    0
  2. O pierdere care așteaptă confirmarea . Evoluția lui buna pina acum ,pare și ultima. Păcat ! E posibil că el să fi evoluat așa, pina nu a mai putut rezista. Multi forteaza. niste limite ,apoi clachează Vedem chiar jucători de culoare care nu au aer in joc ,deși vin din patria căldurii Africa. Ei forțează! Dacă se recupera ,Coulibaly ,era de B , dar în Anglia !!

    0
    0
  3. Imi pare foarte rau de COULIBALY, un jucator bun dar asta este, UTA. trebuie sa gaseasca un alt jucator pe pozitia lui in teren ca mijlocas defensiv cat mai repede pt. a se integra in aceasta echipa !!!

    0
    0
  4. Este jucator de 21 ani, mai poate juca fotbal . Sa mearga la Timisoara la prof. Radu Prejbeanu sectia ortopedie a Spitalului Judetean. Trebuie ajutat eu am incredere in el ca o sa reuseasca. Tel: 0771420835,

    0
    0
    1. Eu cred că nu trebuie abandonat. E un jucător bun cu caracter și trebuie ajutat. Fiind tânăr chiar după o pauză mai lungă pentru refacere, poate reveni!

      0
      0
  5. Doamne,cat de rau mi-ar parea pentru Couly….Un copil care nu a fost sustinut suficient….
    Medical vorbind….Dar nu ma bag,nu stiu…..
    Aici nu este vorba de dr.Prejbeanu,neaparat,pentru ca si eu stiu sa scriu numere de telefon,ale Dr. Trocan,Dr Lehel Pal,Florin Dehelean…ma rog….Copilul trebuie ajutat medical si cumva sustinut,pentru ca personal nu are banii necesari…traieste din fotbal la situatia grea pe care o are acasa,in Coasta de Fildes…Bun…nu suntem casa milei si mama ranitilor,dar parca….
    Va mai aduceti aminte cand eu,personal scriam ca nu este prieten cu mingea,de era tot pe langa, cu Blato-Getica,la debutul sau?Ulterior,mi-am schimbat total parerea despre Couly.Altceva a aratat ulterior….
    Donam pentru Mister Popa?Trebuie sa o facem si pentru Couly?Sa o facem imediat atunci!
    Un cont va rog @sport arad,dupa posibilitati…Nu din mila, ci pentru capacitatea sa…
    La varsta lui,ar fi pacat sa-l pierdem…Si daca recuperarea ar dura putin mai mult….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button